Sztorm Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Kupię buty Fischer MX 9 rozmiar 28 lub Salomon Xwave 9 czarno-zółty rozmiar 27.5 Jeśli ktos ma coś takiego do zaoferowania proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Kupię buty !!!! Ja mam Prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyto Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Kupię buty !!!! Mam do sprzedania Tecnica Diablo UF bez HtoFormu rozmiar 28,5 w +dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Kupię buty !!!! Wielkie dzięki dla Bobica za pomoc w zakupie butów:))) Mam je od 2 dni i narazie są super . To była chyba ostatnia para w rozmiarze 28 w całym RP )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 10 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Kupię buty !!!! Mam je od 2 dni i narazie są super . Wiesz co ? - ale zdejmij je choć na chwilę, bo to sie może źle skończyć ))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi