a-rex Napisano 2 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2005 Czy na tym sredniozaawansowany narciarz bedzie mogl pojezdzic funcarvingowo?? Dzieki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 2 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2005 atomic sl9 jak umie to bedzie mogl- to super narta do funu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 atomic sl9 Ja do zeszłego roku jeżdziłem na Sl9 i była dobra dopuki nie wypożyczyłem do tastu Fischera RC4 SC i od tamtej pory SL9 była już be. SL9 lepsza jest dla cięższych zawodników- RC4 SC latwiej inicjuje skręty i łatwiej ją docisnąć. Także zastanów się. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 atomic sl9 SB nie zgodze sie z tobaz tym co napisałes sl9 jest nartą łatwiejszą niż fischer ale to jest moje odczucie bo testowałem obie te narty w tamtym roku model z roku 2004/2005 obie były z tego roku. A co do pytania to zalezy czy umiesz jeździc carvingowo jeśli tam to pewnie że dasz sobie rade a jeśli nie to po dłuższym czasie się nauczysz:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi