SB Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Byłem z ciekawości popatrzeć na tym korbielowskim forum nawet tam coś napisałem ale nie mogę tego teraz znaleść. Super, przyjazdne, piękne, miłe, przyjemne, przejżyste - tak super jak parkingi w Korbielowie - tak przyjazdne jak lokale gastronomiczne na korb. stokach - tak piękne jak przygotowane trasy narc. w Korbielowie - tak miłe jak parkingowy który nas tam wita: 6 złoty - tak przyjemne i pachnące jak toalety marki Toi Toi na stoku - tak przejrzyste jak zawartość ToI Toi pełnego po brzegi - tak gorąco plecam wszystkim i to forum i wszystkie atrakcje z Korb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 1 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2005 Okropnie fajne forum...... wygrałeś tam pobyt w audiotele???? -szczęściarz jesteś)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 1 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2005 Okropnie fajne forum...... Hehe Pewnie jakieś dzieciaki zakładały Skionline the best,chociaż wolałbym w pHpBB Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi