johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 3 minuty temu, wojgoc napisał: @johnny_narciarz - juz sie zaczynałem martwić o Ciebie,bo ciiiiisza z Twojej strony Odrabiam urlopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @johnny_narciarz - fajny filmik, pokazuje skale trudności i niebezpieczeństwa jakie czyhały na uczestników tego rajdu. Super przednie oświetlenie. The best ostatni kadr😋 - dla takich chwil warto żyć. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 2 minuty temu, wojgoc napisał: @johnny_narciarz - fajny filmik, pokazuje skale trudności i niebezpieczeństwa jakie czyhały na uczestników tego rajdu. Super przednie oświetlenie. The best ostatni kadr😋 - dla takich chwil warto żyć. Cieszę się, że to widać. Bez ostatniego kadru muzyka nie miałaby sensu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 (edytowane) Maciek, jak widać, warto było czekać na film. Nocna jazda robi na mnie największe wrażenie... też lubię się w nocy gdzieś błąkać, chociaż zdecydowanie bardziej wolę coś białego pod stopami (nartami)😅 Edytowane 21 Październik 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 4 minuty temu, marionen napisał: Maciek, jak widać, warto było czekać na film. Nocna jazda robi na mnie największe wrażenie... też lubię się w nocy gdzieś błąkać, chociaż zdecydowanie bardziej wolę coś białego pod stopami (nartami)😅 Noc ma swój klimat, choć jak coś tam głośno ryczało w lesie to ciarki przechodziły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 (edytowane) Tegoroczny ultra dorobek... Edytowane 21 Październik 2018 przez johnny_narciarz 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @johnny_narciarz świetny, dynamiczny film z rewelacyjną muzyką Dawida!!! Sens słów piosenki i ostatnia scena - rewelacja!!! O wymiarze sportowym nie będę pisał, jest oczywisty. Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @johnny_narciarzzrobiłeś lepszy teledysk niż oryginał, jak jechałem Green Velo to często nuciłem ten utwór, dla takich chwil jak w ostatnim ujęciu warto żyć. Pozdrawiam Ps. Zobaczcie czym się fascynują media Ponad tysiąc kilometrów pokonali w sześć dni dwaj belgijscy zawodowi kolarze ekipy Lotto-Soudal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Przed chwilą, marboru napisał: @johnny_narciarz świetny, dynamiczny film z rewelacyjną muzyką Dawida!!! Sens słów piosenki i ostatnia scena - rewelacja!!! O wymiarze sportowym nie będę pisał, jest oczywisty. Gratulacje!!! Dzięki. Przez całą drogę mi ta piosenka przechodziło przez głowę, chyba z tęsknoty... Jednak tyle godzin samemu się odczuwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 1 minutę temu, johnny_narciarz napisał: Przez całą drogę mi ta piosenka przechodziła przez głowę, chyba z tęsknoty... Iza rewelacyjnie zareagowała, po Twoim powrocie ❤️ Myślę, że ona jednak mocniej czuje Twoje ultra...nie tylko tęskni ale pewnie też się boi i martwi, czy Ci się jakaś krzywda nie dzieje. Twoj sportowy wyczyn jest wielki, wielka jest tutaj siła emocji Twojej Drugiej Połowy 💪 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 2 minuty temu, marboru napisał: Iza rewelacyjnie zareagowała, po Twoim powrocie ❤️ Myślę, że ona jednak mocniej czuje Twoje ultra...nie tylko tęskni ale pewnie też się boi i martwi, czy Ci się jakaś krzywda nie dzieje. Twoj sportowy wyczyn jest wielki, wielka jest tutaj siła emocji Twojej Drugiej Połowy 💪 Mariusz, w samo sedno! Tak to właśnie wygląda i przez to ja też mam wyrzuty... Iza po nocach nie śpi, ale powoli się przyzwyczaja. Ale mnie tak mocno to kręci, że muszę... 12 minut temu, surfing napisał: Ps. Zobaczcie czym się fascynują media Właśnie im napisałem, ze to tempo rekreacyjne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: Cieszę się, że to widać. Bez ostatniego kadru muzyka nie miałaby sensu... hmm, ja nie ma dźwięku w odtwarzaniu filmiku😟😵😵😡- co za temat muzyczny jest dołączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 10 minut temu, wojgoc napisał: hmm, ja nie ma dźwięku w odtwarzaniu filmiku😟😵😵😡- co za temat muzyczny jest dołączony? temat muzyczny małomiasteczkowy dołączony jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @johnny_narciarz - obejrzałem na innym urządzeniu i faktycznie podkład muzyczny i ostatni kadr to super połączenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 15 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Noc ma swój klimat, choć jak coś tam głośno ryczało w lesie to ciarki przechodziły... Jechałeś w sezonie godowym jeleni, więc może to one tak ryczały z miłości i tęsknoty po nocach? Dużo ich było słychać w tym roku, a odgłos jest rzeczywiście taki, jakby kto głodnego lwa wypuścił 😏. Film - rewelacja! 😊 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 (edytowane) 18 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Noc ma swój klimat, choć jak coś tam głośno ryczało w lesie to ciarki przechodziły... To jest frapujące, zdrowa adrenalina, bo nigdy nie wiadomo czy z lasu wyjdzie jeleń czy niedźwiedź. Chociaż zakochany jeleń może być zdecydowanie groźniejszy od misia...😎 Edytowane 22 Październik 2018 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 3 godziny temu, tanova napisał: Jechałeś w sezonie godowym jeleni, więc może to one tak ryczały z miłości i tęsknoty po nocach? Dużo ich było słychać w tym roku, a odgłos jest rzeczywiście taki, jakby kto głodnego lwa wypuścił 😏. Film - rewelacja! 😊 Przypomina mi się sytuacja jak w ubiegłym roku chodziliśmy z Anią gdzieś po górach, którychś z Beskidów, zbliżał się już zmrok, a ja chciałem trochę przyspieszyć. Po drodze słyszeliśmy takie rykowisko, że uszy opadały samoistnie. Usilnie starałem się przekonać Anię, że to wygłodnialy niedźwiedź szuka pokarmu przed snem zimowym. Nie wiem czy do końca uwierzyła, ale zdecydowanie przyspieszyła.🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: To jest frapujące, zdrowa adrenalina, bo nigdy nie wiadomo czy z lasu wyjdzie jeleń czy niedźwiedź. Chociaż zakochany jeleń może być zdecydowanie groźniejszy od misia...😎 Szczególnie jak taki kochaś pomyli kierownicę od roweru z porożem konkurenta, to może być różnie ...😛. Mnie tej jesieni udało się na bocznych dróżkach w Puszczy Wkrzańskiej zdybać dwie jelenie pary już na randce 💕. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 6 godzin temu, tanova napisał: Jechałeś w sezonie godowym jeleni, więc może to one tak ryczały z miłości i tęsknoty po nocach? Dużo ich było słychać w tym roku, a odgłos jest rzeczywiście taki, jakby kto głodnego lwa wypuścił 😏. Film - rewelacja! 😊 Dzięki. Właśnie ktoś nam na mecie mówił o tych godach i pewnie tak było. Ale jak tak człowiek sam jedzie, ciemno, gęsty las i to ryczenie... Mały dreszczyk był. A ile Saren było! Jeden kolega zaliczył kontakt - dotknął Sarnę bokiem. Ja 3 razy musiałem hamować... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 23 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Jeden kolega zaliczył kontakt - dotknął Sarnę bokiem. Ja 3 razy musiałem hamować... Dobrze, że jeleń tego kontaktu nie widział! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Przed chwilą, marionen napisał: Dobrze, że jeleń tego kontaktu nie widział! Może widział, ale był zbyt wolny z górki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 2 godziny temu, tanova napisał: Mnie tej jesieni udało się na bocznych dróżkach w Puszczy Wkrzańskiej zdybać dwie jelenie pary już na randce 💕. Ładnie to podglądać czyjeś amory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 @johnny_narciarz - kiedy kulinarne tematy z tego rajdu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 22 minuty temu, wojgoc napisał: @johnny_narciarz - kiedy kulinarne tematy z tego rajdu? Jak tylko znajdę czas, a tego jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 4 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Jak tylko znajdę czas, a tego jak na lekarstwo... Dobra, dobra - tworzysz napięcie niczym Hitchcock w swoich filmach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi