Mitek Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 15 minut temu, marionen napisał: Jadę sobie z Anią po dolnośląskich drogach z Głuszycy do Włodowic, a tu taka niespodzianka nas spotyka! Maciek mówi, że jest moc i daje radę, szkoda że taki krótki dystans, bo się dopiero rozkręca. Cześć Skarpetki ma niedobrane do reszty stroju. Skandal! Nie będę mu już kibicował. Pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 @Mitek, te skarpetki to dla zmylenia przeciwnika, zwróć uwagę, że jak @johnny_narciarz szybko pedałuje to tworzy się trzecie pomarańczowe koło i konkurencja myśli, że on tak zasuwa bo ma trzecie koło po środku ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Niedlugo @johnny_narciarz Maciek bedzie zjezdzal do Kudowy... a tam że dwie knajpki z pysznym jedzeniem mniam mniam i jedna że slodkosciami mniam mniam. Patrzac na mapę to zastanawiam się gdzie on dzisiaj zje porządny obiad? Ale za to: dzisiaj meta ! tego mu wszyscy życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Skarpetki ma niedobrane do reszty stroju. Skandal! Nie będę mu już kibicował. Pozdro SKARPETKI ROWEROWE KROSS KUPIŁA ŻONKA, WIĘC ODBIMBAJ SIĘ...TO TAKA TAKTYKA BY ZMYLIĆ PRZECIWNIKA .MIJAJĄCY KOLARZ MAĆKA MA SIĘ NA SKARPETY ZAGAPIĆ I WJECHAĆ DO ROWU.NAPISAŁA DŻONKA. Edytowane 27 Wrzesień 2018 przez johnny_narciarz 5 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 8 minutes ago, johnny_narciarz said: SKARPETKI ROWEROWE KROSS KUPIŁA ŻONKA, WIĘC ODBIMBAJ SIĘ...TO TAKA TAKTYKA BY ZMYLIĆ PRZECIWNIKA .MIJAJĄCY KOLARZ MAĆKA MA SIĘ NA SKARPETY ZAGAPIĆ I WJECHAĆ DO ROWU. DŻONKA ROTFL 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Skończyłeś??!! Jeśli tak to gratulacje! Ja jeszcze po poniedziałkowej pogodzie leczę katar...a byłam tylko tyle na zewnątrz ile musiałam.Jak to zrobiłeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 1 minutę temu, jag24 napisał: Skończyłeś??!! Jeśli tak to gratulacje! Ja jeszcze po poniedziałkowej pogodzie leczę katar...a byłam tylko tyle na zewnątrz ile musiałam.Jak to zrobiłeś?! Jeszcze jedzie, mija teraz Karłów, niedługo zaliczy 1000km i zjazd do Kudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Hhym,jest na forum,więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 I jak tu się teraz z Johnnym na skitury umówić. Wyjdziemy razem z Bielska na Klimczok i zanim tam dojdę, to Johnny w między czasie Tarnicę zaliczy, a w schronisku będzie czekał już z herbatą! 😱😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, mysiauek napisał: Niedlugo @johnny_narciarz Maciek bedzie zjezdzal do Kudowy... a tam że dwie knajpki z pysznym jedzeniem mniam mniam i jedna że slodkosciami mniam mniam. Patrzac na mapę to zastanawiam się gdzie on dzisiaj zje porządny obiad? Ale za to: dzisiaj meta ! tego mu wszyscy życzymy patrząc po śladzie GPS i zerstawiając to z mapą i Street View, zatrzymał się obecnie tu: pewnie tylko szybka przekąska i w drogę. Ale przed nim najtrudniejszy chyba odcinek tego etapu, także porządny obiad pewnie jeszcze zaliczy EDIT: w czasie gdy robiłem zrzut, to już ruszył no chyba że to lokalizator się zaciął i przez parę minut nie aktualizował jego pozycji. Maciek dojedzie, to opowie Edytowane 27 Wrzesień 2018 przez gregor_g4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Ale końcówkę, to mają wesołą, góra-dół-góra-dół. Żeby tylko nie odpoczęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Z prostej analizy wynika, że nie ma specjalnego jak szybko się jedzie tylko trzeba po prostu jechać a to chyba wymaga największej siły charakteru. Mam też wrażenie, że podjazdy nie są tutaj aż takim problemem co wiatr, deszcz i temperatura, Bardzo jestem ciekaw jak Maciek to odbiera na trasie i co dla niego jest najbardziej uciążliwe. Pogodę w każdy razie trafili wyjątkowo parszywą i każdy uczestnik jest po prostu twardzielem. Pierwsza dwójka jechała na lekko bez żadnych przystanków. Następni już stawali na dłuższe odpoczynki i sen. Po czasach widać, że Maciek zdecydował się na dłuższy postój regeneracyjny. Ciekawe czy miał taki zamiar już wcześniej czy warunki zweryfikowały plany. Pozdrowienia serdeczne Podczas krótkiej rozmowy, Maciek potwierdził, że najgorszy był wiatr i przez to przenikliwe zimno. Decyzja o noclegu to nie jestem pewien, ale warunki pogodowe miały duży wpływ na nocleg. Nie wiem, nie obgadaliśmy tematu czy z góry zakładał nocny postój. Fizycznie Maciek czuje się świetnie. Samochodem na wąskiej, krętej i mocno pod górę drodze, niełatwo było się za Nim utrzymać. Po drodze były nawet odcinki brukowe, niczym podczas Paris-Roubaix. Sam jest mocno zdziwiony, że nogi tak ładnie podają, tylko to zimno i wiatr... I tyle Go widziałem 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 30 minut temu, marionen napisał: Podczas krótkiej rozmowy, Maciek potwierdził, że najgorszy był wiatr i przez to przenikliwe zimno. Decyzja o noclegu to nie jestem pewien, ale warunki pogodowe miały duży wpływ na nocleg. Nie wiem, nie obgadaliśmy tematu czy z góry zakładał nocny postój. Fizycznie Maciek czuje się świetnie. Samochodem na wąskiej, krętej i mocno pod górę drodze, niełatwo było się za Nim utrzymać. Po drodze były nawet odcinki brukowe, niczym podczas Paris-Roubaix. Sam jest mocno zdziwiony, że nogi tak ładnie podają, tylko to zimno i wiatr... I tyle Go widziałem ..... Cześć Dzięki za info. Fajnie słyszeć zwłaszcza o dobrej formie fizycznej Maćka w perspektywie jego głównego celu. Myślę, że dla niego to bardzo budujące. Tak myślałem, że ta pogoda będzie głównym problemem. Zresztą wszyscy zawodnicy, którzy coś pisali o tym wspominali. W każdym razie już jest jak to się mówi w domu! Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: SKARPETKI ROWEROWE KROSS KUPIŁA ŻONKA, WIĘC ODBIMBAJ SIĘ...TO TAKA TAKTYKA BY ZMYLIĆ PRZECIWNIKA .MIJAJĄCY KOLARZ MAĆKA MA SIĘ NA SKARPETY ZAGAPIĆ I WJECHAĆ DO ROWU.NAPISAŁA DŻONKA. Hehe. Tak się czepiam, żeby zaburzyć idealny obraz ale skoro to taktyka i do tego opracowana prze żonkę to już jestem absolutnie odbimbany. Serdeczne pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Maciek jedzie Autostradą Sudecką, w Zieleńcu osiągnie wysokość 925 m n.p.m. Z tego co mówił, około północy planuje minąć metę w Złotym Stoku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 4 godziny temu, JC napisał: I jak tu się teraz z Johnnym na skitury umówić. Wyjdziemy razem z Bielska na Klimczok i zanim tam dojdę, to Johnny w między czasie Tarnicę zaliczy, a w schronisku będzie czekał już z herbatą! 😱😂 Jedyna opcja jaki mi przychodzi do głowy, żeby wspólnie pochodzić po górach z Johnnym, to Maciek narty dla skoczków narciarskich, buty zjazdowe sztywność tak od 150 i obowiązkowo bez kijków i fok. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Annaa napisał: Maciek jedzie Autostradą Sudecką, w Zieleńcu osiągnie wysokość 925 m n.p.m. Z tego co mówił, około północy planuje minąć metę w Złotym Stoku Maciek był w Świeradowie, w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Kowarach, Zieleńcu, za chwilę zaliczy Czarną Górę i Lądek Zdrój. Praktycznie prawie wszystkie najlepsze stacje narciarskie na Dolnym Śląsku.😣😉🚴♂️💪 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 (edytowane) 11 minut temu, marionen napisał: Maciek był w Świeradowie, w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Kowarach, Zieleńcu, za chwilę zaliczy Czarną Górę i Lądek Zdrój. Praktycznie prawie wszystkie najlepsze stacje narciarskie na Dolnym Śląsku.😣😉🚴♂️💪 Tylko coś ze śniegiem słabo ... Powinni ten maraton rowerowy zorganizować w styczniu, albo w lutym. Byłoby 2 w 1 😏! Edytowane 27 Wrzesień 2018 przez tanova 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 9 minut temu, tanova napisał: Tylko coś ze śniegiem słabo ... Powinni ten maraton rowerowy zorganizować w styczniu, albo w lutym. Byłoby 2 w 1 😏! Tylko w zimie chyba nikt by się nie odważył ścigać z Maćkiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 1 minutę temu, marionen napisał: Tylko w zimie chyba nikt by się nie odważył ścigać z Maćkiem... Otóż to! 🤗 W każdym razie jest już za Międzylesiem, przed nim ostatni punkt kontrolny w Stroniu Śląskim i META! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 14 minut temu, tanova napisał: Otóż to! 🤗 W każdym razie jest już za Międzylesiem, przed nim ostatni punkt kontrolny w Stroniu Śląskim i META! Tylko ze z Międzylesia do Stronia jest całkiem “sympatyczny” podjazd😗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 2 minuty temu, wojgoc napisał: Tylko ze z Międzylesia do Stronia jest całkiem “sympatyczny” podjazd😗 A następny pomiędzy Lądkiem-Zdrojem a Złotym Stokiem. Ale Maciek twardy góral jest - chyba podjazdy mniej mu straszne niż pomorskie sztormy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 „Twardy góral” minął ostatni PK i patrząc na czasy tych co już ukończyli, to ok 22 -22.15 powinien minąć metę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Maćkowi zostało do mety 10km , z czego większość z górki. Można już powoli składać gratulacje. BRAWO WIELKIE DLA JOHNNEGO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Albo to błąd GPS albo Maciek zrobił postój, bo od kilkunastu minut się nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi