pawelb91 Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Zbliża się już połowa grudnia a PKL jeszcze nie podał cen zimowych, ani dla Kasprowego ani dla innych swoich ośrodków. Pewnie szykują bombę cenową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 (edytowane) Stacja narciarska w Przyłękowie poszła po bandzie. Da się taniej gdzieś pojeździć? 🙂 Jakby ktoś nie miał pieniędzy, a parcie na jazdę, to "Jastrzębica ski" wydaje się być świetną opcją. groupon.pl : Edytowane 17 Grudzień 2018 przez Gerald 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Jakieś info na temat cen ze Sczyrk Mountain Resort ? Czy jest możliwość kupienia tylko jednego wjazdu na Zbójnicką Kopę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 (edytowane) 14 minut temu, Bemek napisał: Jakieś info na temat cen ze Sczyrk Mountain Resort ? Czy jest możliwość kupienia tylko jednego wjazdu na Zbójnicką Kopę ? Hmmm... gdzie by mogło być info o cenach w SMR ? ... Wiem, na stronie SMR 😝 https://www.szczyrkowski.pl/cennik/cennik-skipassow-201819/ jeden wjazd w górę 29zł, żeby dostać się na Kopę trzeba jechać dwoma wyciągami więc 58zł nie Twoje, słaby interes 👎 Edytowane 18 Grudzień 2018 przez pasazer85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 pasazer85 Mam nadzieję że za te 29zł będzie można wjechać na samą Kopę bo jeśli jest jak napisałeś to lipa i trzeba będzie brać skipass na cały dzień żeby sobie 2x zjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 3 minuty temu, Bemek napisał: Mam nadzieję że za te 29zł będzie można wjechać na samą Kopę Nadzieja matką głupich i swoich dzieci nie kocha... 4 minuty temu, Bemek napisał: trzeba będzie brać skipass na cały dzień żeby sobie 2x zjechać . marketing, tak to teraz nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 19 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Nowa Osada nareszcie opublikowała cennik... https://zima.nowaosada.pl/cennik/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Cena wody zdrożała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Cennik skipassów na Kasprowy Wierch: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 16 minut temu, pawelb91 napisał: Cennik skipassów na Kasprowy Wierch: a ile na cały sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 2 minuty temu, Jeeb napisał: a ile na cały sezon ? Ilość dni sezonu razy dzienny karnet 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1 minutę temu, pawelb91 napisał: Ilość dni sezonu razy dzienny karnet jednym słowem dla nas biedaków pozostaje jedynie Szwajcaria 😎 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Wisła Skolnity Cennik Sezon wysoki normalny *ulgowy 3 godziny 65 PLN 60 PLN 4 godziny 70 PLN 65 PLN 4 godziny (jazda wieczorna 17-21) 66 PLN 60 PLN całodniowy 105 PLN 95 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 8 godzin temu, surfing napisał: Wisła Skolnity Cennik Sezon wysoki normalny *ulgowy 3 godziny 65 PLN 60 PLN 4 godziny 70 PLN 65 PLN 4 godziny (jazda wieczorna 17-21) 66 PLN 60 PLN całodniowy 105 PLN 95 PLN No to będzie jeszcze mniej ludzi niż w poprzednich sezonach Ktoś kto ustalał ceny skipassów chyba nie był nigdy na Skolnity w poprzednich sezonach ... 66 PLN za jazdę wieczorną ... toż to rozbój w biały, a raczej ciemny dzień ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 To właśnie wyszło - Wiślański SKIPASS, łączenie odbijają na cenach karnetów. Podaruje sobie te stoki, dodam 30 min jazdy wiecej do Czech i w Jasieniku przyjmą jeszcze wiecej gości z Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Szczawnica - Palenica cennik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 W dniu 8.11.2018 o 19:08, zslawek napisał: Nie wiem dlaczego u Was się to nie wyświetla ale ja mam takie coś na stronie https://wisla.e-skipass.pl/ cena większa niż za sprytną sezonówkę dla SON, COS i BSA Do Wiślańskiego karnetu dołączą Soszów i Stok Karnet Całosezonowy 2020 Wiślański Skipass Ukryj objaśnienia Wykorzystaj karnet w dowolnych dniach całego sezonu narciarskiego 2019/2020 Karnet działa w godzinach otwarcia ośrodka od momentu pierwszego przejścia przez kołowrót Karnet działa we wszystkich Ośrodkach Narciarskich zrzeszonych w ramach Wiślańskiego Skipassu: Beskid, Cieńków, Klepki, Nowa Osada, Palenica, Mała Palenica, Poniwiec, Sarajewo, Siglany, Stożek, Skolnity, Soszów, Stacja Narciarska Stok Nie wymaga aktywacji w kasach na stoku, wystarczy przejść swobodnie przez bramkę by korzystać z kart e-skipass Kupując Karnety akceptujesz Regulamin Wiślańskiego Skipassu Wybierz wariant karnetu Normalny Wybierz ilość karnetów - 40 % od 1,110.00 zł 1,850.00 złOszczędzasz 740.00 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 Biorąc pod uwagę, że w szczyrku za jazdę wjeczorną jest dopłata to ceny są na podobnym poziomie. Dla rodzin z dzieciakami w wieku do 6 lat szczyrk jednak bardziej opłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 14 minut temu, AndKur napisał: Dla rodzin z dzieciakami w wieku do 6 lat szczyrk jednak bardziej opłacalny. Ale czy da się w Szczyrku pojeździć? W styczniu lub w lutym? Wiem, wiem - kolejki na 20 minut w Szczyrku zajmują tylko 5 minut, a jak postawić auto w środku nocy, to jest i miejsce pod gondolą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Ale czy da się w Szczyrku pojeździć? W styczniu lub w lutym? Wiem, wiem - kolejki na 20 minut w Szczyrku zajmują tylko 5 minut, a jak postawić auto w środku nocy, to jest i miejsce pod gondolą. W poprzednim sezonie pojeździliśmy. Może nie jestem obiektywny, bo dla nie mnie przyjazd na 8 i powrót do domu przed 12 to całkiem udany dzień na na nartach, zwłaszcza z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaban Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 W dniu 18.10.2019 o 19:29, surfing napisał: Do Wiślańskiego karnetu dołączą Soszów i Stok Karnet Całosezonowy 2020 Wiślański Skipass Ukryj objaśnienia Wykorzystaj karnet w dowolnych dniach całego sezonu narciarskiego 2019/2020 Karnet działa w godzinach otwarcia ośrodka od momentu pierwszego przejścia przez kołowrót Karnet działa we wszystkich Ośrodkach Narciarskich zrzeszonych w ramach Wiślańskiego Skipassu: Beskid, Cieńków, Klepki, Nowa Osada, Palenica, Mała Palenica, Poniwiec, Sarajewo, Siglany, Stożek, Skolnity, Soszów, Stacja Narciarska Stok Nie wymaga aktywacji w kasach na stoku, wystarczy przejść swobodnie przez bramkę by korzystać z kart e-skipass Kupując Karnety akceptujesz Regulamin Wiślańskiego Skipassu Wybierz wariant karnetu Normalny Wybierz ilość karnetów - 40 % od 1,110.00 zł 1,850.00 złOszczędzasz 740.00 zł Soszów i Stok poszli po rozum do głowy brakuje jeszcze tylko Czantorii oraz Świniorki i dla mnie byłoby super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2019 (edytowane) W dniu 7.10.2016 o 11:37, keisyzrk napisał: Pojawił się na e-skipass.pl "Wiślański skipass" z 30% rabatem, niestety sporo droższy niż rok temu - co zrobić, ja już kupiłem... - 7 dowolnych dni przez 8h dziennie wychodzi po 56 zł, da się przeżyć W tym sezonie Wiślański Skipass 7 dowolnych dni wychodzi 64zł za cały dzień, ale więcej wyciągów. https://e-skipass.pl/#kup-karnet Edytowane 30 Październik 2019 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mirinda Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 ceny w Bałtowie znowu w górę tak więc warto skorzystać z promocji Karnety czasowe Bilet ulgowy Bilet normalny Karnet czasowy 2 godz. 54 zł 59 zł Karnet czasowy 3 godz. 64 zł 69 zł Karnet czasowy 6 godz. 84 zł 89 zł Karnet całodniowy – 1 dzień 92 zł 99 zł Karnet całodniowy – 2 dni 162 zł 169 zł Karnet całodniowy – 3 dni 232 zł 239zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi