surfing Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 (edytowane) Korbielów Pilsko cennik 2019 Całodzienny od 8;00 do 16:00 80 zł Przedpołudniowy od 8:00 do 12:00 50zł Popołudniowy od 12:00 do 16:00 45zł 4 godziny 60 zł Wieczorny od 16:30 do 20:00 - 30 zł Edytowane 21 Listopad 2018 przez surfing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Black Weekend u pingwina -50% za karnet jednodniowy Karnet wykorzystasz w dowolnie wybranej, jednej z pięciu stacji narciarskich: Czarny Groń, Kasina SKI, Słotwiny Arena, Skolnity lub Kurza Góra podczas sezonu zimowego 2018/2019. https://slotwinyarena.pl/black-weekend-czyli-karnet-narciarski-50/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remus74 Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 7 godzin temu, pawelb91 napisał: Black Weekend u pingwina -50% za karnet jednodniowy Karnet wykorzystasz w dowolnie wybranej, jednej z pięciu stacji narciarskich: Czarny Groń, Kasina SKI, Słotwiny Arena, Skolnity lub Kurza Góra podczas sezonu zimowego 2018/2019. https://slotwinyarena.pl/black-weekend-czyli-karnet-narciarski-50/ A promocji na Black Weekend dla ulgowego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 4 godziny temu, remus74 napisał: A promocji na Black Weekend dla ulgowego nie ma? Jak widać nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Poniwiec - Mała Czantoria karnety TANIEJ! 6 dowolnych dni przez 4h 200.00 zł Oferta ważna do 2018-11-26 BLACK WEEKEND - OSZCZĘDZASZ DO 160 zł https://poniwiec.e-skipass.pl/ Poniwiec - Mała Czantoria rozbudowano system naśnieżania dodatkowymi 7 lancami śnieżnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 Cennik skipassów Jaworzyna Krynicka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 3 godziny temu, pawelb91 napisał: Cennik skipassów Jaworzyna Krynicka Boże, ty to widzisz i nie grzmisz??? 1 dzień dwoje dorosłych i dwójka dzieci: 394 zł (sam skipass)! Plus dojazd plus ew. inne koszty. Narty przestają być pasją dla zapaleńców, a stają się takim "ekskluzywnym sposobem spędzania czasu" przez bogatych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 8 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Boże, ty to widzisz i nie grzmisz??? 1 dzień dwoje dorosłych i dwójka dzieci: 394 zł (sam skipass)! Plus dojazd plus ew. inne koszty. Narty przestają być pasją dla zapaleńców, a stają się takim "ekskluzywnym sposobem spędzania czasu" przez bogatych ludzi. Niestety tak to wygląda. Jeszcze bardziej to widać w małych stacjach narciarskich w Polsce gdzie ceny często są absurdalne w zamian za ofertę narciarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 (edytowane) A lud się domaga, kolejna wyprostowana trasa, więcej ratraków, wymiana kolejek na podgrzewane, szybsze, bubliny, więcej naśnieżania, lance i armaty, zbiorniki na wodę, parkingi przy wyciągach itd. Ktoś za to musi zapłacić! Edytowane 26 Listopad 2018 przez marionen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 2 godziny temu, marionen napisał: A lud się domaga, kolejna wyprostowana trasa, więcej ratraków, wymiana kolejek na podgrzewane, szybsze, bubliny, więcej naśnieżania, lance i armaty, zbiorniki na wodę, parkingi przy wyciągach itd. Ktoś za to musi zapłacić! Są jeszcze niepopularne miejsca, z niewyprofilowanymi trasami. Korzystaj póki się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Słotwiny Arena w Krynicy Zdrój SEZON WYSOKI od 25.12.2018 do 24.02.2019 NORMALNY ULGOWY 1 wjazd 18,00 zł 14,00 zł 1 zjazd 15,00 zł 15,00 zł 1 wjazd i zjazd 29,00 zł 21,00 zł 2 h tylko jazda wieczorna 55,00 zł 50,00 zł 3 h 65,00 zł 60,00 zł 4 h 70,00 zł 65,00 zł całodniowy 105,00 zł 95,00 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 (edytowane) Skrzyczne Szczyrk, nowością jest możliwość zakupu online karnetu na 4 godz. 5 godzin temu, kordiankw napisał: Ceny też poszybowały w górę w porównaniu do ubiegłego roku https://beskidy.news/sport/4472-skrzyczne-ceny-skipssow-i-biletow Edytowane 29 Listopad 2018 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 sobota, 1 grudnia 2018 Czy małe stacje narciarskie przetrwają? Chyba jednak nie Najpierw wieści dobre: wszystko wskazuje na to, że modernizacja w Szczyrku nie przeciągnie się, i że sezon ruszy normalnie. Świadczy o tym uruchomienie systemów naśnieżania - o dużo wcześniejszej porze roku, niż w zeszłym sezonie. Ale przecież Słowacy władowali w Szczyrk tyle kasy, że byłoby dziwne, gdyby corocznie popełniali te same błędy. A co poza Szczyrkiem? Mimo boomu gospodarczego oraz wyraźnie wzrastającej zamożności społeczeństwa rynek narciarski w Polsce czekają inne czasy, czytaj: raczej trudne. Uderzają obecnie w jego fundamenty podstawowe czynniki kosztowe: wzrost wynagrodzeń i znaczący ubytek pracowników sezonowych; wzrost cen energii elektrycznej; zmiany w opłatach za wodę do naśnieżania. Wszystkie te elementy razem wzięte mogą się złożyć na naprawdę znaczącą podwyżkę kosztów funkcjonowania stacji narciarskich w Polsce. Jaki będzie tego efekt? W zbliżającym się sezonie narciarzy czeka coś, czego nie było od lat: drożejące skipassy. W zasadzie to nie czeka, już ten efekt działa. Oto kilka przykładów ogłoszonej na sezon 2018/2019 standardowej ceny biletu jednodniowego bez zniżek w środku sezonu: Szczyrk - 119 zł; Jaworzyna Krynicka - 110 zł; Sienna Czarna Góra - 110 zł; Białka Tatrzańska - 105 zł; Krynica Słotwiny - 105 zł; Pilsko Korbielów - 80 zł Tyle na razie wiemy. A czego nie wiemy, to może i lepiej (Kasprowy!). Więcej: http://ekonomiaplussport.blogspot.com/2018/12/czy-mae-stacje-narciarskie-przetrwaja.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 (edytowane) Tyle na razie wiemy. A czego nie wiemy, to może i lepiej ... Dzisiaj z cennika BSA zniknęła oferta na e-skipass. Edytowane 1 Grudzień 2018 przez aurigae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 5 minut temu, aurigae napisał: Dzisiaj z cennika BSA zniknęła oferta na e-skipass. Przecież pisałem wczoraj - co prawda w innym wątku - że promocja do 30.11 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 (edytowane) Dnia 1.12.2018 o 09:31, Narciarz ze Śląska napisał: Szczyrk - 119 zł; Jaworzyna Krynicka - 110 zł; Sienna Czarna Góra - 110 zł; Białka Tatrzańska - 105 zł; Krynica Słotwiny - 105 zł; Pilsko Korbielów - 80 zł Najtaniej w tym sezonie na Stożku, który polecam - stacja z klimatem. Stożek Wisła cały dzień 60 zł lub 44 zł - 7 dowolnych dni za 308 zł https://stozek.e-skipass.pl/ Edytowane 4 Grudzień 2018 przez surfing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 52 minuty temu, surfing napisał: Najtaniej w tym sezonie na Stożku, który polecam - stacja z klimatem. Stożek Wisła cały dzień 60 zł lub 44 zł - 7 dowolnych dni za 308 zł https://stozek.e-skipass.pl/ Mnie też się tam bardzo podoba. Zwłaszcza w zimowej scenerii jest tam przepięknie. Czas trochę jakby stanął w miejscu i dobrze. Z dala o zgiełku i smogu. Górka dla dobrze jeżdżących jest naprawdę fajna. Planuje spędzić tam trochę czasu w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Też lubię Stożek, jeździłem tam głównie za czasów AZS'u. Bywa tam natomiast problem ze śniegiem - w zeszłym roku pod koniec lutego/początek marca była czynna tylko czerwona trasa (wzdłuż wyciągu), a z kolei na niej na pół szerokości stoku rozstawiane są giganty - akurat ja miałem pecha, że jeszcze był obóz AZS sekcji snowboardowej, która zajmowała masę miejsca. Niemniej jednak, samo miejsce klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Cytat akurat ja miałem pecha, że jeszcze był obóz AZS sekcji snowboardowej, która zajmowała masę miejsca. Też raz trafiłem na sekcję snowboardową. Dogadałem się z trenerem i pół dnia jeździłem sobie po ich gigancie za friko. ;) Mogłem się też przekonać, że narty są szybsze od deski bo na trasie była fotokmórka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 To fajny ośrodek, bo GS treningowy jest ustawiany praktycznie codziennie, można po nim jeździć za free z pomiarem czasu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 W sumie to taki stok na treningi, do tego emocjonujący dojazd jak się ma FWD, ;) W zeszłym roku, raz miałem okazję przejechać tam SL, który zaczynał się jeszcze górnej na polanie a kończył na samym dole. Do tego kilka odstawionych bramek na stromym, że trzeba było się mocno wykładać. To było chyba kilka najlepszych skrętów w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 Oj tak, piękne czasy to były jak nad ranem zakładaliśmy tam z ekipą z sekcji łańcuchy albo próbowaliśmy podjechać na wstecznym 😂 Kończę off-top - fakt faktem, że to ośrodek z jednymi z najniższych cen karnetów w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 Mnie się na razie udawało metodą "speed and power". Łańcuchów nie mam, do tego kontrola trakcji utrudnia podjazd. Jak się zatrzymam lub bardzo zwolnię to nawet nie ma sensu dalej próbować. Raz utknąłem tylko podjeżdżając do gościńca wzdłuż talerzyka ale nie mogłem się odpowiednio rozpędzić z uwagi na jakieś dziecko na sankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 (edytowane) Na e-skipasie pojawiły się znowu 4-godzinne i wieczorne do BSA: -20%. Tym razem oferta ważna do 23 grudnia. Edytowane 5 Grudzień 2018 przez aurigae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 (edytowane) Oraz 4x4h i 4xwieczór dowolne dni dla BSA. Jest też oferta 4h dla COS. Oraz dzienne/kilkudniowe - to jak na Gopasie. Edytowane 5 Grudzień 2018 przez aurigae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi