paolomario Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Przeglądam akurat filmiki z wyjazdu do Andory zeszłej zimy (bo czas je w końcu posklejać w jakąś "wspominkę") i na jednym z filmików zauważyłem (po dłuższej chwili), że przed sobą miałem nie do końca pusty stok a narciarza zakamuflowanego nie gorzej niż przybysz z Kosmosu w filmie Predator. Kilka zrzutów ekranowych z filmiku, gdzie na 4-ech pierwszych fotkach mam tego miłośnika BIAŁEGO szaleństwa dosłownie przed sobą (na dwóch ostatnich widać go lepiej po lewej) : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Był kiedyś podobny temat na sąsiednim forum. Dyskusja na kilka stron. Niestety zdarzają się tacy Yeti na stokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 7 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Zastanawiam się, czy w czasie zjazdu widziałem tą osobę. Tak "gołym" okiem w goglach (pewnie z nienajjaśniejszą szybą). Nie przypominam sobie, ale może wtedy nie zwróciłem uwagi. Na filmiku, na początku, myślałem, że to jakiś "szum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi