stasziek Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 hej! Ciekawe dyskusje tutaj prawicie:) W zeszlym roku pozyczylem Salomony XDR 176cm i powiem szczerze, ze jezdzilo mi sie na nich zaj..cie! I takich tez szukam do nabycia:) Obecne SL Rossignola i Dynastara ida na sprzedaz Wracajac do nart AM -> alternatywa dla mnie sa X-Drive 8.3. Czy ktos z Was ma rozeznanie czym XDR roznia sie od X-DRIVE? Thank you from the mountain Pawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 wszystko jasne i już chyba wiadomo czemu się pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klauspolo Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 To i moje trzy grosze. Po objeżdżeniu XDRów JOSSa przy okazji otwarcia sezonu w Sölden, muszę przyznać, że na rozkopany popołudniowy stok z odsypami te narty są poprostu rewelacyjne! Mimo 179cm długości zabierają się do skretów niewiele gorzej jak slalomki dzięki krótkiemu promieniowi. Wrażenie było takie jakby mi ktoś włączył wspomaganie kierownicy jeżdżąc w takich warunkach. Świetne narty jako druga para na gorsze warunki. Decyzja była oczywista, zdecydowałem się na zakup jako uzupełnienie moich SLek które w takim kopiastym śniegu nie dają sobie tak świetnie rady. PS. Dzięki wielkie za możliwość przetestowania Łukasz, do zobaczenia na białym 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Zestaw pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi