moruniek Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Cześć, może kogoś to zainteresuje, więc wrzucam na forum. W Europie trwa wyprzedaż nart FIS SL w długości 165 z porządnym wiązaniem, można je kupić za około 400 - 450 Euro z przesyłką do Polski. Najniższe obecnie znalezione ceny są w sklepach we Francji. Mi udało się kupić DYNASTAR FIS SL 165 z SPX15 za 400 Euro. Pozdrawiam Krzysiek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 To gratuluje umiejętności szukania. Nawet francuskie google odpaliłem a i tak wszędzie 600-800Eur. To już prędzej na ale drogo zdarza się coś znaleźć w tych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Jak chcesz mogę podesłać namiary na priv, co by nie być posądzony o reklamę tych sklepów. Po 600-700 Euro chodzą modele tegoroczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 (edytowane) To podeślij proszę na priv. A tegoroczne to masz na myśli 17-18 czy 18-19? I pomyśleć, że jak w zeszłym roku kupiłem nowe buty i 4 pary nart to myślałem, że to koniec zakupów na dłuższy czas Edytowane 23 Sierpień 2018 przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Moje narty właśnie dojechały - taki mały prezent urodzinowy. Wiązania zamontowane, ustawione, krawędzie ostre, dołączone rzepy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Za sporo poniżej 400 EUR z przesyłką wyrwałem coś takiego w Hiszpanii, nie jest to co prawda FIS, ale to był świadomy wybór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 (edytowane) 48 minut temu, keisyzrk napisał: Za sporo poniżej 400 EUR z przesyłką wyrwałem coś takiego w Hiszpanii, nie jest to co prawda FIS, ale to był świadomy wybór. Gdzie w Hiszpanii, bo tak sie składa ze lecę tam w sobotę? Edytowane 19 Wrzesień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, Sariensis napisał: Gdzie (...) Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Sariensis napisał: Gdzie w Hiszpanii, bo tak sie składa ze lecę tam w sobotę? Dobre ceny nart bywają w Snowinn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Dziekuje, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 19 godzin temu, marionen napisał: Dobre ceny nart bywają w Snowinn. Można jeszcze dodać Ultrafun ( @moruniek pewnie potwierdzi) i Snowleader. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Dnia 20.09.2018 o 14:04, keisyzrk napisał: Można jeszcze dodać Ultrafun ( @moruniek pewnie potwierdzi) i Snowleader. Na pewno potwierdzi;-) Ja potwierdzam Snowleader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 Wrzucam tutaj chociaż nie wiem czy to FIS, ale gdyby ktoś szukał GS to w Bonarce w HalfPrice stoją takie w chyba przyzwoitych cenach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 5 minut temu, wolcjusz napisał: Wrzucam tutaj chociaż nie wiem czy to FIS, ale gdyby ktoś szukał GS to w Bonarce w HalfPrice stoją takie w chyba przyzwoitych cenach. I stać jeszcze będą długo te GS, bo prawie nikt nie kupuje narty powyżej 185cm długości... Swoją stroną ciekawy towar w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 To ten w Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 37 minut temu, wolcjusz napisał: Wrzucam tutaj chociaż nie wiem czy to FIS, ale gdyby ktoś szukał GS to w Bonarce w HalfPrice stoją takie w chyba przyzwoitych cenach. Było może coś koło 185cm i R 25-27m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 13 minut temu, Sławek Nikt napisał: To ten w Krakowie ? Tak. 13 minut temu, pawelb91 napisał: Było może coś koło 185cm i R 25-27m? Od 183 do 196. No i ten jeden króciak po lewej, ale nie wiem co to bo nie patrzę na narty poniżej 175 cm 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 1 minutę temu, wolcjusz napisał: Tak. Od 183 do 196. No i ten jeden króciak po lewej, ale nie wiem co to bo nie patrzę na narty poniżej 175 cm 😜 No właśnie on mnie zainteresował. Po tym jak córka przywłaszczyła sobie nary żony. One wszystkie były na płycie bez wiązań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 38 minut temu, moruniek napisał: No właśnie on mnie zainteresował. Po tym jak córka przywłaszczyła sobie nary żony. One wszystkie były na płycie bez wiązań ? Tak, ale wiązania też były obok w pudełkach. Tylko przypuszczam, że raczej nie wliczone w cenie bo to już byłoby zbyt piękne, ale nie wiem na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2023 Wprawdzie nie Fis ale nie mogłem się oprzeć,tym bardziej że lubię tą nartę ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2023 24 minuty temu, marcinn napisał: Wprawdzie nie Fis ale nie mogłem się oprzeć,tym bardziej że lubię tą nartę ☺️ Tera to troche siara na stoku sie będzie pokazać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi