Gerald Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Witam. Czy ktoś kiedykolwiek kupował w sklepie snowleader.com? Widzę że mają stronę internetową, w różnych wersjach. Np. wersja niemiecka nie zakłada wysyłki do Polski, i zastanawiam się czy są duże różnice w cenach. Mają kilka ciekawych promocji, szczególnie przy zakupie nart tourowych i wiązań razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Dnia 7.08.2018 o 12:45, Gerald napisał: Witam. Czy ktoś kiedykolwiek kupował w sklepie snowleader.com? Widzę że mają stronę internetową, w różnych wersjach. Np. wersja niemiecka nie zakłada wysyłki do Polski, i zastanawiam się czy są duże różnice w cenach. Mają kilka ciekawych promocji, szczególnie przy zakupie nart tourowych i wiązań razem. Tak jak już pisałem, ja kupiłem taki zestaw z Francji, Chavanod, koło Annecy, ew. Lyon, oczywiście przez net. Przesyłka tnt 12E idzie, zwiedzila Arnhem i obecnie jest w Wypędy Road Hub;-) Znaczy całkiem blisko Łodzi, spodziewany czas przybycia to jutro ok. 18, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 Tak więc transakcja w kooperacji z tnt się udała. Wiązanie w zestawie, montaż gratis. Całość ok. 380E. Długość może niekoniecznie taka jaka chciałem, bo wyszła zjazdowa, no ale cóż, tanio. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 9 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 4 minuty temu, sstar napisał: Tak więc transakcja w kooperacji z tnt się udała. Wiązanie w zestawie, montaż gratis. Całość ok. 380E. Długość może niekoniecznie taka jaka chciałem, bo wyszła zjazdowa, no ale cóż, tanio. Szkoda że skistopery nie wychodzą taniej w tych zestawach też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi