Annaa Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Maciek jest na mecie.Dojechał 4 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 14 minut temu, Annaa napisał: Maciek jest na mecie.Dojechał Hurrrraaaaaaa!!!!!! Maciek jesteś wielki. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Gratulacje!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 (edytowane) Wjazdu na metę nie widziałem, gratulacje jednak dla MISTRZA składam. SUPER MACIEK!!! PS Dzięki dla JC za super ułatwienie i dostęp do mapy wyścigu! Edytowane 11 Lipiec 2018 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Brawo, trzeba mieć kohones. Jeszcze na tym tłuściochu, to tak jakby maraton z obciążnikami po 2 kg na nogę biec. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Pięknie Miodzio Podziw Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Przyszedłem do pracy na 8:30, a tu już Johnny Narciarz wszystko pozamiatał 😀 Maciek przyłączam się do gratulacji. Wielki wyczyn, podziwiam. Nie ma także wątpliwości, że w sezonie "ogórkowym" tchnąłeś nowe życie w to narciarskie forum. Za co Ci wszyscy dziękujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Gratulacje Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Podziwiam i gratuluję! Rzeczywiście, trzeba mieć cohones! 😂 Swoją drogą Twój wyczyn potwierdza to, co obserwuję od pewnego czasu na podstawie Twoich wpisów, to znaczy, że coraz bardziej uzasadniona staje się zmiana nicka na ... Johnny Kolarz. 😊 Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Gratulacje! Czekamy na relację z tego mega trudnego maratonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Super Stary!!! Pełny szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Gratuluję wyczynu i życzę jeszcze wielu co najmniej takich a może i większych eskapad rowerowych 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Gratulacje !! Naprawdę niezły wyczyn 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 @johnny_narciarz masz kwalifikacje do BBT? Jest limit czasu na Tour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 1 godzinę temu, Sariensis napisał: @johnny_narciarz masz kwalifikacje do BBT? Jest limit czasu na Tour? No właśnie @johnny_narciarz - udało sie? Gratuluje dojechania do mety! Szacun kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Takie zdjątko pojawiło się na facebook'u Wisła 1200: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 (edytowane) No, ale tego sponsora to poniosło, kazać sie schylać @johnny_narciarz Po 1200 km -Nieładnie, nasz kolega to bohater a nie jakaś tam firma. A gdzie tłuścioch ? Edytowane 11 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 moze to ta lewa noga, na która sie @johnny_narciarz skarżył, ile pozwala Mu prosto stanąć..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 (edytowane) Miejmy ze @johnny_narciarz nie połamało na maratonie i to tylko efekt kiepskiego sponsora Edytowane 11 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 (edytowane) Nieoficjalne wyniki, chyba 35 pozycja @johnny_narciarz Edytowane 11 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Dzięki wszystkim za wsparcie! Nawet jak nie miałem możliwości zaglądnąć tutaj, wiedzialem, że dzieje się w temacie! Jakże inaczej wygląda podróż w wygodnym Pendolino! Gdzie pani obiadek podaje... Kwalifikacje do BBT mam już załatwione w kwietniu, po Maratonie Piękny Wschód. Tu walczyłem o kolejne, do MRDP "Zachód", ale niestety chyba braknie 20, może 30 km. Jednak jak przejadę BBT w limicie, kwalifikacje dostanę. Spokojna głowa. Ostatnia nockę postanowiłem jechać, bo mógłbym nie zdążyć na pociąg. Po za tym to była zagrywka taktyczna i wyprzedziłem parę osób. Maraton okażą się być najtrudniejszym w Polsce! To mówi śmietanka ultrasów! Ponoć BBT przy tym to niedzielny spacerek. Moj wynik przeszedł moje najśmielsze oczekiwania (ponoć 35 na 200 startujących), a doświadczonych ultrasów wprawił w osłupienie. Oni myśleli, że w ogóle nie dam rady, zwłaszcza jak poznali trasę na własnej skórze. Wielu dobrych zawodników pozostawiłem sporo za sobą. Teraz ja dojeżdżam do domu, a większą część ludzi ciągle walczy na trasie. Niektorzy mogą nie zdążyć do soboty na godzinę. 16:00, do kiedy to meta będzie funkcjonować... Niezłe wrażenie zrobiła na nich moja jazda nocna, bez choćby krótkiej drzemki, do tego "wydajna". Kojarzycie MabaOnBike? Została co najmniej 200 km za mną, choć mocno się stara i robi dobre 200 km na dzień. Jeszcze raz to powtórzę: trasa jest mega wymagająca! Takie atrakcje bywają, ale na dystansach nie większych niż ok 50, 60 km... 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Zaraz zaraz.... co Maciek ma tam napisane na tej smyczy od medalu? 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 40 minut temu, mysiauek napisał: Zaraz zaraz.... co Maciek ma tam napisane na tej smyczy od medalu? 😁 Złote kalesony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 (edytowane) Maciek moje szczere gratulacje, jesteś tak niesamowity jak drużyna Chorwacji która w końcówce dostaje kosmicznej energii. Widząc trudność trasy miałem wiele wątpliwości czy dasz rady dojechać na swoim tłuściochu, tym bardziej chapeau bas. Dzięki za super emocje podczas naszego kibicowania, dla mnie tym bardziej miłe bo miałem przyjemność jechać kawałek trasy z Tobą. Info dla tych planują trasę wzdłuż Wisły - na to potrzeba ok. 2 tygodnie amatorskiej jazdy. Edytowane 11 Lipiec 2018 przez surfing 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi