artix Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Macku jestes wielki 👊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 53 minuty temu, wojgoc napisał: Jeśli udało Ci sie potowarzyszyć @johnny_narciarz a potem pójść na koncert Rolling Stones to jesteś meeeega szczęściarzem😋😋😋 Cześć Niestety ale nie jestem wielkim fanem Stonesów, ale na koncercie jest spora grupa moich przyjaciół. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Niestety ale nie jestem wielkim fanem Stonesów, ale na koncercie jest spora grupa moich przyjaciół. Pozdrowienia i tak jesteś szczęściarzem towarzysząc @johnny_narciarz co do koncertu Rolling Stones, to jak sam wspomniałeś - historyczne wydarzenie. Bylem na koncercie Stones na stadionie śląskim w Chorzowie - niezapomniane wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 . Niech przygoda trwa. POWODZENIA Johnny!!! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Widzę że Maciej spędził noc na osiedlu na którym dorastałem, gdzie obok w zespole parków uczyłem się jako dzieciak jeździć na rowerze. Z ciekawostek narciarskich to na górce w parku Moczydło w latach 70dziesiątych istniał wyciąg narciarski. Czy ktoś go jeszcze pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Maciek miał krótką przerwę, wstał o 4, a o 5 był już na trasie. A za nim przecież 3 doby ciężkiej walki...💪💪💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 rano dobrze ciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 12 minut temu, Sariensis napisał: rano dobrze ciśnie To jeszcze chyba moc z kotleta i frytek i sałatki oczywiście też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 2 minuty temu, marionen napisał: To jeszcze chyba moc z kotleta i frytek i sałatki oczywiście też.. myślę, że rano Warszawa też @johnny_narciarzsolidne nakarmiła ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 (edytowane) 16 minut temu, Sariensis napisał: myślę, że rano Warszawa też @johnny_narciarzsolidne nakarmiła ;). Być w stolicy i dobrze nie zjeść, to nie wypada😉 PS Osobiście w Warszawie moja ulubiona knajpa to Chata Chorvata Dubrovnik w samym centrum. Ceny jak na Warszawę i miejsce do akceptacji, do tego menu i klimat mi bardzo odpowiadają. Edytowane 9 Lipiec 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Miną 700km i zbliża się do Wyszogrodu. 09.07.2018 godz.10:30 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 no, no ale go musieli nakarmić w Warszawie, ma dziś power :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Maciej Paterak 2 godz. Jeśli śniadanko, to tylko nad Wisłą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 @johnny_narciarz tankuje na tłusto w Płocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 widać, ze robił pranie, czyżby było tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makuli Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Maciek opuszcza Płock. Próbowałem go złapać na mieście jednak nie przewidziałem posiłku w Mac Donaldzie trochę poza trasą. Dojechałem Go już samochodem jak opuszczał miasto. Wyglądał na zdeterminowanego na ukończenie trasy . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 800km zaliczone jest w Dobrzyń nad Wisłą 09.07.2018 godz.18:00 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 21.30 - chyba udał sie na spoczynek we Włocławku w kwaterach Arsenał przy ul. Wojskowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Ponownie dziękuję Wam za wsparcie i za to, że wyjeżdżacie mi na przeciw. To na prawdę pomaga! Głowa pracuje,bo... Jak to powiedział pewien mądry człowiek:"sukces w maratonie zależy od tego, jak daleko jesteś w stanie przesunąć swoją granicę cierpienia". Coś już o tym wiem... Ręce tak zdretwiale, że trudno kontrolować ruchy palców. Do tego mam jakiś problem z lewą stopą. Dziś długo jechałem praktycznie pedałując jedną. Czasami trudno to wszystko znieść, ale niesie mnie teraz bliskość mety, Wasze wsparcie, a nawet niby przypadkowych ludzi. No właśnie ludzi - chętnie czasem zatrzymal bym się na dłużej, ale trzeba walczyć i tanio skóry nie sprzedać! Pozycja całkiem niezła, jak na debiut na takim dystansie. Czas na mały przepak... Miejscówkę mam super! 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 To pewnie przed Płockiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 23 minuty temu, surfing napisał: To pewnie przed Płockiem? Tak, to tuż przed Płockiem. Jadlbym koło ZOO, ale prądu brakło i trza było za siamankiem pojeździć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 (edytowane) 44 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Do tego mam jakiś problem z lewą stopą. Dziś długo jechałem praktycznie pedałując jedną. Kup zwykłe pedały platformowe i opieraj stopy podczas pedałowania jak najbliżej pięty- sposób sprawdzony osobiście. Edytowane 9 Lipiec 2018 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2018 (edytowane) 7 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Ponownie dziękuję Wam za wsparcie i za to, że wyjeżdżacie mi na przeciw. To na prawdę pomaga! Głowa pracuje,bo... Jak to powiedział pewien mądry człowiek:"sukces w maratonie zależy od tego, jak daleko jesteś w stanie przesunąć swoją granicę cierpienia". Coś już o tym wiem... Ręce tak zdretwiale, że trudno kontrolować ruchy palców. Do tego mam jakiś problem z lewą stopą. Dziś długo jechałem praktycznie pedałując jedną. Czasami trudno to wszystko znieść, ale niesie mnie teraz bliskość mety, Wasze wsparcie, a nawet niby przypadkowych ludzi. No właśnie ludzi - chętnie czasem zatrzymal bym się na dłużej, ale trzeba walczyć i tanio skóry nie sprzedać! Pozycja całkiem niezła, jak na debiut na takim dystansie. Czas na mały przepak... Miejscówkę mam super! Cześć Biorąc pod uwagę całość trasy zostało już całkiem niewiele. Ja w takich sytuacjach mówię sobie: "Stary a jakbyś się czuł tak jak teraz ale był dopiero na początku...". Mnie pomaga bo pozwala unaocznić ile już się pokonało i jak mało już zostało. Tylko pamiętaj o koncentracji do końca. Coś mi się tak wydaje, że przywitasz dziś morze. Trzymaj się serdecznie Edytowane 10 Lipiec 2018 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2018 Mitek, zostałło ponad 300 km, także może być ciężko, ale kto wie jaki plan ma Maciek, coś pisał o bilecie na pociąg na jutro ok 15, więc czasu sporo, da radę na pewno. Ale po takim maratonie to w pociągu pewnie zaśnie od razu, a w Bielsku trzeba go będzie wybudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2018 9.00 - jest na rogatkach Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi