wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 22 minuty temu, marionen napisał: W Janowcu Maciek nocuje, w okolicy były burze. Czołówka tez poszła spac lub zrobiła sobie przerwę na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 (edytowane) Ojciec Dyrektor dba o zawodników, dowodzi wodę, wspiera i dopinguje, robi zdjęcia. JOHNNY wypoczywa i koło 5 ruszy dalej. Edytowane 7 Lipiec 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 2 minuty temu, marionen napisał: Ojciec Dyrektor dba o zawodników, dowodzi wodę, wspiera i dopinguje, robi zdjęcia. JOHNNY wypoczywa i koło 5 rusza dalej. Widzę, ze masz kontakt z bohaterem, wiec przekaz pozdrowienia i słowa otuchy od forumowiczow😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Niestety trasa okazała się dużo łatwiejsza niż przewidywał Maciek, start na innym rowerze dałby znacznie lepszą pozycję. Tym bardziej doceniam wysiłek i miejsce naszego zawodnika. @wojgoc dzięki za doping, przed Maćkiem jeszcze wiele kilometrów i wsparcie Twoje I forumowiczów doda mocy Johnnemu. Johnny narciarz go go go... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 W wielu miejscach zawodnicy musieli przedzierać się przez jakieś chaszcze i kolczaste krzaki, sporo osób jest poobdzierana. Pisząc o łatwiejsza trasie nie odbierajcie tego dosłownie, chodziło mi tylko o podłoże po którym poruszają się rowery. Samo wytyczenie tras,.. a o tym Maciek napisze osobiście, po maratonie. Mam info z kilku źródeł i być może strzępy informacji trochę źle zinterpretowałem, za kilka dni nasz bohater wszystko dokładnie opisze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 26 minut temu, marionen napisał: W wielu miejscach zawodnicy musieli przedzierać się przez jakieś chaszcze i kolczaste krzaki, I dlatego nigdy nie pojadę tą trasą bo nie znoszę krzaczorów , ale WTR nad morze pewnie kiedyś tak. Podziwiam Macka bo widziałem jakie opory ma jego maszyna szczególnie na asfalcie,przy tym samym wysiłku treking mając lekki wiatr w plecy jechały by po asfalcie min.10-15km/h szybciej. Oceniam że ze względu na rower Maciek przejeżdża dziennie o 30-50 km mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Z cyklu nigdy do końca nie wierz nawigacji - ciekawe miejsca noclegów uczestników maratonu Wisła 1200 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Dzięki wszystkim za wsparcie! Generalnie zrobiłem ponad 550 km, ale z samej trasy jakieś 500. Trasa jest masakryczna! Miejscami przydają się umiejętności wspinaczki skałkowej! To nie przesada! Mnóstwo przedzierania się przez chaszcze, pokrzywy wyższe ode mnie i różne ostre roślinki. Całe nogi obdarte do krwi... Nie ma szans na zrealizowanie planu, bo trasa na to nie pozwala. Nawet jak są już asfalty, to zaś podjazdy na poziomie Śnieżki! I tak góra dół. Ludzie są tu mocno zszokowani, że udaje mi się jechać i nawet utrzymuje dobrą pozycję. Mają mnie za kosmitę... Co do samej trasy, najlepsza recenzje wydał ubiegłoroczny zwycięzca Maratonu Rowerowego Dookoła Polski w kategorii Extreme: "ta trasa jest trudniejsza"... Ruszam dalej i pozdrawiam. 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Maciek do boju!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Dzięki wszystkim za wsparcie! Generalnie zrobiłem ponad 550 km, ale z samej trasy jakieś 500. Trasa jest masakryczna! Miejscami przydają się umiejętności wspinaczki skałkowej! To nie przesada! Mnóstwo przedzierania się przez chaszcze, pokrzywy wyższe ode mnie i różne ostre roślinki. Całe nogi obdarte do krwi... Nie ma szans na zrealizowanie planu, bo trasa na to nie pozwala. Nawet jak są już asfalty, to zaś podjazdy na poziomie Śnieżki! I tak góra dół. Ludzie są tu mocno zszokowani, że udaje mi się jechać i nawet utrzymuje dobrą pozycję. Mają mnie za kosmitę... Co do samej trasy, najlepsza recenzje wydał ubiegłoroczny zwycięzca Maratonu Rowerowego Dookoła Polski w kategorii Extreme: "ta trasa jest trudniejsza"... Ruszam dalej i pozdrawiam. Trzymaj sie @johnny_narciarz i witaj w gronie forumowych kosmitów :), chaszcze chaszczami, a przygoda życia zostanie na zawsze w pamięci. Go go, go johnny go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 (edytowane) Ciekawa sprawa kiedy zawodnicy cisną przez chaszcze i ścieżkami to zawodnik nr 146 Filipiuk dogina po asfaltowych drogach ( Markowola, Boguszówka, Wysokie Koło, Rogów Nowy, Gniewoszów, Oleksów i do Borek). Ciekaw jestem czy ktoś to kontroluje i będą dyskwalifikacja, bądż kary czasowe? Edytowane 8 Lipiec 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Wyjaśniło się, nr 146 w Dęblinie wsiadł w pociąg i pojechał w kierunku Łukowa. (Chyba że zajumał ktoś rower z GPS-em) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makuli Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Na jednym z ostatnio zamieszczonych zdjęć na profilu maratonu widać Maćka na tłuściochu. : 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 a lider dojeżdża do Chełmna - czy w tym maratonie jest kontrola antydopingowa?😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Lider to IronMan, startuje w ekstremalnych edycjach zawodów triathlonowych, taki maraton dla IronMana to bułka z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Nie tylko Maciek leci na facie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 (edytowane) 5 godzin temu, marionen napisał: Wyjaśniło się, nr 146 w Dęblinie wsiadł w pociąg i pojechał w kierunku Łukowa. (Chyba że zajumał ktoś rower z GPS-em) chyba zmierza pociągiem do Gdańska, moze musiał zakończyć uczestnictwo w maratonie. @johnny_narciarz zbliża sie Gory Kalwarii Edytowane 8 Lipiec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 (edytowane) 146 sie wycofał z powodu kontuzji ręki. Lider rozpoczął finisz, dziś za około 3,5h powinien skończyć swój szalony rajd, Maciek utrzymuje 27 pozycje-brawo! Edytowane 8 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Ja zrobiłem małą rundkę wokoło Ślęży z buta, a Mistrz Maciek w międzyczasie uporał się z 600 km i ma już z górki. Brawo Johnny!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 (edytowane) 40 km przed Warszawa @johnny_narciarz Wciągnął taaaakiego kotleta, wiec chyba teraz pojedzie pod Toruń Edytowane 8 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Maciek w Warszawie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 45 minut temu, marionen napisał: Maciek w Warszawie Cześć Tak maciek jest w Warszawie uśmiechnięty, wesoły, opalony. Do Warszawy wjechał witany przez kolegów z teamu Fatbike.com.pl oraz moją skromna osobę. Maciek fajnie traktuje całe przedsięwzięcie na luzie a jednocześnie jest zadowolony z wyniku i poważnie podchodzi do zasad maratonu. Mówił, że trasa momentami była naprawdę ciężka. W Warszawie przejechaliśmy razem do Stadionu Narodowego gdzie właśnie ma miejsce absolutnie historyczne wydarzenie - ostatni w rasie koncert Rolling Stones!. Tam się rozstaliśmy. Maciek było niezwykle miło potowarzyszyć Ci chociaż ten kawałeczek. Trzymaj się serdecznie. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tak maciek jest w Warszawie uśmiechnięty, wesoły, opalony. Do Warszawy wjechał witany przez kolegów z teamu Fatbike.com.pl oraz moją skromna osobę. Maciek fajnie traktuje całe przedsięwzięcie na luzie a jednocześnie jest zadowolony z wyniku i poważnie podchodzi do zasad maratonu. Mówił, że trasa momentami była naprawdę ciężka. W Warszawie przejechaliśmy razem do Stadionu Narodowego gdzie właśnie ma miejsce absolutnie historyczne wydarzenie - ostatni w rasie koncert Rolling Stones!. Tam się rozstaliśmy. Maciek było niezwykle miło potowarzyszyć Ci chociaż ten kawałeczek. Trzymaj się serdecznie. Super. Wiem, że takie wsparcie bardzo wzmacnia psychicznie i doda sił na dalszą część maratonu. Przy takim dystansie każda pomoc się przyda, tym bardziej, że Maciek Ciebie ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 32 minutes ago, Mitek said: Maciek fajnie traktuje całe przedsięwzięcie na luzie a jednocześnie jest zadowolony z wyniku ... To najbardziej lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć W Warszawie przejechaliśmy razem do Stadionu Narodowego gdzie właśnie ma miejsce absolutnie historyczne wydarzenie - ostatni w rasie koncert Rolling Stones!. Tam się rozstaliśmy. Maciek było niezwykle miło potowarzyszyć Ci chociaż ten kawałeczek. Trzymaj się serdecznie. Jeśli udało Ci sie potowarzyszyć @johnny_narciarz a potem pójść na koncert Rolling Stones to jesteś meeeega szczęściarzem😋😋😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi