surfing Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Przejechałem dzisiaj w towarzystwie Maćka odcinek od ujścia Białej do ujścia Soły w Oświęcimiu. Odcinek miną szybko, bo miło się gadało, za Oświęcimiem był lekki wiaterek w plecy i asfalt. Mam nadzieję że nie dopadł go deszcz bo ja w drodze powrotnej trochę zmokłem. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 7 godzin temu, marionen napisał: W którym studio jest Dudek, bo ostatnio mało oglądam? Maciek nie ma teraz czasu na rozdawanie autografów, Jerzy musi trochę poczekać... Był dzisiaj w studio Mundial podczas meczu Brazylia - Belgia. Nie mogę odnaleźć pozycji naszego „bohatera” 😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 (edytowane) 6 godzin temu, wojgoc napisał: Był dzisiaj w studio Mundial podczas meczu Brazylia - Belgia. Nie mogę odnaleźć pozycji naszego „bohatera” 😐 Maciek jedzie i jest teraz koło Rezerwatu Wiślisko Kobyle i mocno poprawił pozycję w klasyfikacji Edytowane 7 Lipiec 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Johnny nocuje w Szczucinie. Wg GPS wybrał sobie dość oryginalne miejsce na nocleg... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Czołówka dojeżdża do Warszawy, chyba zamierzają zaliczyć maraton w weekend ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 48 minut temu, Sariensis napisał: Czołówka dojeżdża do Warszawy, chyba zamierzają zaliczyć maraton w weekend to chyba cyborgi😗. @johnny_narciarz moze miec ciężko z realizacja swojego planu tzn. przejechania 600km w 2dni - ale trzymam kciuki by to osiągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 21 minut temu, wojgoc napisał: to chyba cyborgi😗. @johnny_narciarz moze miec ciężko z realizacja swojego planu tzn. przejechania 600km w 2dni - ale trzymam kciuki by to osiągnął. tak na oko ma teraz 350 przejechanych km i nieco ponad 20 godzin na kolejne 250. Może być ciężko, biorąc pod uwagę, że wiele nie spał, ale trzeba trzymać kciuki. Ci dwaj co prowadzą, to jakieś dziki odjechali niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Na czym jedzie czlowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 (edytowane) 4 godziny temu, JC napisał: Johnny nocuje w Szczucinie. Wg GPS wybrał sobie dość oryginalne miejsce na nocleg... Jedzie bez namiotu, wspominał coś o kwaterze.... O 11:00 był na wysokości Baranowa Sandomierskiego. Trasa wyjątkowo trudna, nawet ja przed Oświęcimiem musiałem przedzierać się przez 2 metrowe krzaki, w połowie drogi do Krakowa przerzucono trasę zawodów z WTR na lewą stronę Wisły, przypuszczam że tam też musiało być ciężko. Edytowane 7 Lipiec 2018 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 3 minuty temu, artix napisał: Na czym jedzie czołówka? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: to chyba cyborgi😗. @johnny_narciarz moze miec ciężko z realizacja swojego planu tzn. przejechania 600km w 2dni - ale trzymam kciuki by to osiągnął. Sam zadawałem sobie pytanie, co to za mocarze z przodu i znalazłem taki o to wywiad ze Zbigniewiem Mossoczy, który obecnie jest na czele. Ten człowiek sporo takich zawodów typu ultra maratony zalicza, z wywiadu wynika, że startuje dużo i regularnie. Tu link to wywiadu: https://bikeboard.pl/artykuly,pokaz,0qj8m-nie-mozna-miec-slabych-stron-rozmowa-ze-zbigniewem-mossoczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Na drugim miejscu też zapalony maratończyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 13:20 @johnny_narciarzjest w Sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 o 16.00 minął Zawichost i wyprzedził Ojca Dyrektora😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 na 3 miejscu tez zawodowy maratończyk rowerowy - http://mrdp.pl/zawodnik/smieja-daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 50 minut temu, wojgoc napisał: o 16.00 minął Zawichost i wyprzedził Ojca Dyrektora😋 Ojcem Dyrektorem bym się nie sugerował, nie jest zawodnikiem i nie jedzie rowerem (chyba, że superelektrykiem z zapasowymi akumulatorami) a Maciek już w Słupi Nadbrzeżnej i ściga czołówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Jeśli dobrze policzyłem Maciek jest na 28 pozycji. Fantastyczne miejsce, a 600 km też jeszcze do skręcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: Ojcem Dyrektorem bym się nie sugerował, nie jest zawodnikiem i nie jedzie rowerem (chyba, że superelektrykiem z zapasowymi akumulatorami) a Maciek już w Słupi Nadbrzeżnej i ściga czołówkę! faktycznie Ojciec Dyrektor dziwnie szybko sie przemieszcza do przodu.... @johnny_narciarz zbliża sie do Solca n/Wisla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 6 godzin temu, artix napisał: Na czym jedzie czlowka? W takim tempie to prawdopodobnie na gravelach z dobrym osprzętem szosowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Jestem przekonany, że Johnny jest w stanie przejechać 120 km w 13 godzin. Wszystko zależy od Jego taktyki. Czy będzie robił długą przerwę nocną. Nie wiem jak z formą fizyczną i psychiczną w tej chwili i jaki jest profil trasy na te brakujące kilometry, ale Maciek łatwo się nie poddaje. Nawet gdyby nie udało się pokonać tych 600 km to i tak wielki wyczyn brać udział w tak długim wyścigu na takim sprzęcie jak fatbike.🚴♂️🏆 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 Niestety Maciek miał (ma) awarię GPS i przed Solcem w okolicy mostu Edwarda Wojtasa zgubił trasę, mam nadzieję, że szybko wróci na szlak i wiele nie straci...💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: Niestety Maciek miał (ma) awarię GPS i przed Solcem w okolicy mostu Edwarda Wojtasa zgubił trasę, mam nadzieję, że szybko wróci na szlak i wiele nie straci...💪 GPS to najsłabsze ogniwo Maćka - kolejny raz Go zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 (edytowane) Mija Janowiec, sporo stracil przez awarie GPS. Najlepszy zbliża sie do Płocka. Edytowane 7 Lipiec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 1 hour ago, wojgoc said: GPS to najsłabsze ogniwo Maćka - kolejny raz Go zawodzi. Hmmm chyba trzeba będzie zrobić zbiórkę. Zaczyna mnie wkurzac GPS Maćka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2018 W Janowcu Maciek nocuje, w okolicy były burze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi