johnny_narciarz Napisano 2 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 2 godziny temu, wojgoc napisał: ile „tłuścioch” wazy z pełnym obciążeniem? Sam w sobie ok 15 kg, z obciążeniem pewnie ok 20 kg... Może uda się zejść niżej. 1 godzinę temu, makuli napisał: Mieszkam w Płocku, znam dobrze trasę od Kępy polskiej do Włocławka. Jeżeli planujesz nocleg w Płocku daj znać znajdę Ci nocleg przy samej trasie. Dzięki śliczne! Bardzo możliwe, że właśnie gdzieś tam będę nocował z niedzieli na poniedziałek. Dam znać, jak już będę z grubsza mógł się określić. Będę pisał na bieżąco na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 fajna zajawka powodzenia i wytrwałości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 Dzisiaj trochę górskich odcinków trasy nad Wisła zjeździłem, i bonus rowery Cieńków i skocznia im. Adam Małysza po downhillu, miło było przejechac, sie na kanapie Cieńkowa latem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 Do startu 20 godzin! Jest mały stres, ale o wiele większa ekscytacja! Już czuję, że to będzie przygoda życia! Pogoda zapowiada się godnie, pozostaje tylko jechać i się dobrze bawić. Już nam przydzielili kolory: http://event.trackcourse.com/view/wisla-1200-2018 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 (edytowane) 40 stopni w słońcu, chyba jednak lepiej jak jest chłodniej, lepiej pij izotoniczne w taki upał, na wodzie może być za słabo. P.S. Masz kolor nowych redsterow X9 ;), czy fatbike? Edytowane 5 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 8 godzin temu, Sariensis napisał: P.S. Masz kolor nowych redsterow X9 ;), czy fatbike Fatbike! Będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Sporo kobiet startuje w tej imprezie. W miarę możliwości czasowych będę śledził Twoje poczynania rowerowe. @johnny_narciarz - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 No to trzymaj się Maciek!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Dnia 2.07.2018 o 13:52, Sariensis napisał: Jak zobaczą pancernego tłuściocha to sami pouciekają z drogi ;). Cześć Widać, że nie mieszkasz w stolicy. Przed wyprzedzaniem zazwyczaj ostrzegam dzwonkiem i często nie ma żadnej reakcji u zajmujących całą szerokość ścieżki a na grzecznie zwróconą uwagę możesz dostać tekst np. "naucz się latać". Na światłach i przejściach wjeżdżanie na trzeciego i czwartego przed spokojnie czekających jest normą, tak jak jeżdżenie na czerwonym. Zazwyczaj robią tak ludzie, których przed chwilą wyprzedziłeś. Ciężko z tym walczyć a trzeba bo przynoszą wstyd wszystkim rowerzystom. Oby Maciek nie miał żadnych niemiłych przygód! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 są już na trasie, stawka się trochę rozciągneła, ale Johnny bliżej liderów, niż zamykających stawkę Nie zagłębiałem się w zasady, Maciek pisał, że należy trzymać się wyznaczonego śladu. Patrzę na ten GPS i widzę spory rozrzut na lewo i prawo od śladu. Niektórzy się trzymają wyznaczonego śladu, a inni cisną drugim brzegiem drogą numer 81. Tak można? Czy to może błąd wskazań GPS? Swoją drogą czemu Johny zdecydował się na Fata akurat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 też zauważyłem bardzo dużą rozbieżność w śladzie GPS i zastanawiam się czym to jest spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 teraz to sie chyba niektórzy przesiedli w kajaki, coś ten domiar GPS nie jest zbyt dokladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 1 godzinę temu, gregor_g4 napisał: Swoją drogą czemu Johny zdecydował się na Fata akurat? Chyba m.in. z tego powodu ,że trasa po drogach asfaltowych jest ograniczona do minimum. Z tego co nam mówił, łatwiej na facie będzie mu pokonać,piachy,błoto,szutry itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Dnia 02.07.2018 o 13:24, johnny_narciarz napisał: …….. Tymczasem tłuścioch gotowy do drogi! ……. Cześć Dlaczego FAT? A myślicie, że to pomarańczowe przy widelcu i czarna reszta, którą obwieszony jest sprzęt to co... pływaki! W końcu to Wisła 1200. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Widać, że nie mieszkasz w stolicy. Przed wyprzedzaniem zazwyczaj ostrzegam dzwonkiem i często nie ma żadnej reakcji u zajmujących całą szerokość ścieżki a na grzecznie zwróconą uwagę możesz dostać tekst np. "naucz się latać". Na światłach i przejściach wjeżdżanie na trzeciego i czwartego przed spokojnie czekających jest normą, tak jak jeżdżenie na czerwonym. Zazwyczaj robią tak ludzie, których przed chwilą wyprzedziłeś. Ciężko z tym walczyć a trzeba bo przynoszą wstyd wszystkim rowerzystom. Oby Maciek nie miał żadnych niemiłych przygód! Pozdrowienia Cześć, bywam w Wawie aż nazbyt często, znam ta "kulturę" również z ulic, i co ciekawe również ze Szczyrku w "warszawskie ferie" usłyszałem taki tekst ojca do syna stojącego w kolejce pod kanapę na solisku, cyt. "... my jeździmy po warszawsku, pchamy się i nie przepraszamy". Cóż nic dodać nic ująć. Na warszawskich skrzyżowaniach nawet jak mam zielone to oczekuję wariata, który wali ostro na czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 (edytowane) 20 minut temu, Sariensis napisał: Cześć, bywam w Wawie aż nazbyt często, znam ta "kulturę" również z ulic, i co ciekawe również ze Szczyrku w "warszawskie ferie" usłyszałem taki tekst ojca do syna stojącego w kolejce pod kanapę na solisku, cyt. "... my jeździmy po warszawsku, pchamy się i nie przepraszamy". Cóż nic dodać nic ująć. Na warszawskich skrzyżowaniach nawet jak mam zielone to oczekuję wariata, który wali ostro na czerwonym. Cóż... Mogę tylko napisać, że naprawdę nie wszyscy są tacy a nawet posunę się do stwierdzenia, że większość taka nie jest, Niestety grupa chamów kształtuje wizerunek całości i dlatego staram się tępić tych, którzy mi taką opinię, jako mieszkającemu w Warszawie wyrabiają. Wracając do Maćka czy może ktoś z Was ma pojęcie dlaczego gdy jak oglądam mapę z wszystkimi śladami to ekstra hula a jak chcę oglądać ślady wybranych czy samego Maćka wszystko praktycznie staje? Pozdrowienia Edytowane 6 Lipiec 2018 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 oczywiście, że nie wszyscy, w końcu w Warszawie mieszka ponad 2 mln. ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Maciek jest w czołówce, ciekawie to wygląda jak "jadą" po wodzie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remus74 Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Pojadą w bliskiej odległości posiadłości naszego znanego bramkarza piłkarskiego Jerzego w miejscowości Piekary. Zawsze można wpaść po autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Uczestnicy już sie podzielili na mniejsze grupy, Maciek troszkę odstaje od czołówki ale daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 1 godzinę temu, remus74 napisał: Pojadą w bliskiej odległości posiadłości naszego znanego bramkarza piłkarskiego Jerzego w miejscowości Piekary. Zawsze można wpaść po autograf On chyba robi teraz za eksperta w studio mundialowym, wiec mogą tylko klamkę pocałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 4 godziny temu, Mitek napisał: Cóż... Mogę tylko napisać, że naprawdę nie wszyscy są tacy a nawet posunę się do stwierdzenia, że większość taka nie jest, Niestety grupa chamów kształtuje wizerunek całości i dlatego staram się tępić tych, którzy mi taką opinię, jako mieszkającemu w Warszawie wyrabiają. Wracając do Maćka czy może ktoś z Was ma pojęcie dlaczego gdy jak oglądam mapę z wszystkimi śladami to ekstra hula a jak chcę oglądać ślady wybranych czy samego Maćka wszystko praktycznie staje? Pozdrowienia Co do mapy to ja mam tak samo, nie wyświetla wybranego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: Uczestnicy już sie podzielili na mniejsze grupy, Maciek troszkę odstaje od czołówki ale daje rade. Spokojnie, na razie to oni jadą po łatwiźnie, prawie codziennie tam śmigam, wlasnie zaczęło padać :), trasa rozmięknie i gravele bedą miały gorzej od naszego forumowego tłuściocha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: On chyba robi teraz za eksperta w studio mundialowym, wiec mogą tylko klamkę pocałować. W którym studio jest Dudek, bo ostatnio mało oglądam? Maciek nie ma teraz czasu na rozdawanie autografów, Jerzy musi trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 14 minut temu, marionen napisał: W którym studio jest Dudek, bo ostatnio mało oglądam? Maciek nie ma teraz czasu na rozdawanie autografów, Jerzy musi trochę poczekać... W TVP Sport, ale faktycznie Maciek to celebryta, Jurek tylko znany piłkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi