Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 Nie samą zimą człowiek żyje. I jak widać na załączonych obrazkach nie tylko kiełbaską się żywię. Kergulena znacznie bardziej mi smakuje. Lipiec, sierpień przelecą, we wrześniu uzupełniamy wpłaty na sezonówki i od listopada śmigamy w Szczyrku. Do zobaczenia wkrótce na stokach. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 Fajnie Cię widzieć w dobrej kondycji i ze znajomym uśmiechem na twarzy 😁 Domyślam się , że to polskie morze , które ja odwiedziłem ponad dwa tygodnie temu ale niestety zakończyłem mój urlop szybko i nie tak jak planowałem a mianowicie w szpitalu 😪 Liczę że będę mógł dopłacić do sezonówki i śmigać z forumowiczami w Szczyrku i nie tylko w najbliższym sezonie . Nad polskie morze jeżdżę tylko do Chałup ze względu na rodzaj wypoczynku , który preferuję a poza tym bardzo lubię tą niekomercyjną „wiochę” i pozytywnie zakręconych ludzi na miejscu . Wczasowicze nie znajdą tu nic dla siebie .....,😁 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Ja jadę w przyszłym tygodniu... na tłusto wzdłuż Wisły! Tylko jak jakiś kataklizm tego nie zmieni... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 @bolec spodziewałem się z Chałup innych zdjęć ale i tak jestem zaskoczony. Super zajęcie na lato. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Ja jadę w przyszłym tygodniu... na tłusto wzdłuż Wisły! Tylko jak jakiś kataklizm tego nie zmieni... Cześć Jaka będziesz w okolicach stolicy to się odezwij. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 9 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Ja jadę w przyszłym tygodniu... na tłusto wzdłuż Wisły! Tylko jak jakiś kataklizm tego nie zmieni... Czekam na relacje, bo tez mam w planach ta trasę, ale nie na tłusto ;),jedziesz objuczony tłuściochem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 (edytowane) 13 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Jaka będziesz w okolicach stolicy to się odezwij. Pozdro Puszczę link do monitoringu - będziecie mogli śledzić moje poczynania online. Spodziewam się być w Warszawie przed południem w niedzielę za tydzień (8.07.2018), o ile trasa mnie czymś nie zaskoczy... Ale jeszcze nie ma 100% pewności, że na pewno pojadę... Dam znać. Pozdrowionka. 4 godziny temu, Sariensis napisał: Czekam na relacje, bo tez mam w planach ta trasę, ale nie na tłusto ;),jedziesz objuczony tłuściochem? Tłuściochem i mam obawy, czy mnie on nie zniszczy zbyt wcześnie... Jadę ultramaraton "Wisła1200" Edytowane 28 Czerwiec 2018 przez johnny_narciarz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 na tej trasie, akurat tłuścioch może się przydać, sporo piachu na Kujawach podobno, nad morzem podobnie powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 11 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Puszczę link do monitoringu - będziecie mogli śledzić moje poczynania online. Spodziewam się być w Warszawie przed południem w niedzielę za tydzień (8.07.2018), o ile trasa mnie czymś nie zaskoczy... Ale jeszcze nie ma 100% pewności, że na pewno pojadę... Dam znać. Pozdrowionka. Tłuściochem i mam obawy, czy mnie on nie zniszczy zbyt wcześnie... Jadę ultramaraton "Wisła1200" Cześć Jakby coś potrzebował (logistyka, noclegi, przeprowadzić przez Warszawę, żeby Cię nie rozjechały Panie na łabądkach) dzwoń jak w dym. Pozdrowienia 1 godzinę temu, Sariensis napisał: na tej trasie, akurat tłuścioch może się przydać, sporo piachu na Kujawach podobno, nad morzem podobnie powodzenia. Piach?... Nad morzem?... Coś zalewasz...:) ;) Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 @johnny_narciarz to dopiero naturalny klimat dla tłuściocha http://bikejamboree.pl/o-projekcie/idea/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Dnia 29.06.2018 o 12:03, Mitek napisał: Cześć Jakby coś potrzebował (logistyka, noclegi, przeprowadzić przez Warszawę, żeby Cię nie rozjechały Panie na łabądkach) dzwoń jak w dym. Pozdrowienia Dzięki! Miło wiedzieć, że jest wsparcie. Jak coś, odezwę się. W sumie to tylko w okolicach Warszawy mam zapewniona pomoc i to od kilku osób! Szacunek dla Warszawiaków! Chyba czas otworzyć nowy wątek, bo ten należy do Górala. Darek, bardzo się cieszę, że jesteś w formie, a przynajmniej dobrze wyglądasz! Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 Zacytuję KPN z 1 lipca: " Dziś na Śnieżce było -0,2 stopnia Celsjusza. Mamy 1 lipca. Takie temperatury w Karkonoszach to jednak w sumie nic nadzwyczajnego nawet latem. Warto pamiętać, że na początku lipca około 200 lat temu na Równi pod Śnieżką zamarzł pasterz. Zostało to odnotowane w kronikach." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 @mamad pięknie masz w tych Tatrach, ja nie mogę od dwóch lat tam wrócić więc "nie puszczaj dymka", szkoda Tatr 🤥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 (edytowane) DĘBKI 2019 W celu odżywienia nieco organizmów przed nadchodzącym sezonem zimowym w witaminy E, D odpowiednie kwasy nienasycone itd, udaliśmy się w północne tereny Polski. Na A1 w okolicach Piotrkowa tablice kusiły do skrętu: Ale że @Paula o tej porze nie wstaje z łózka odpuściliśmy im do sierpnia. Jeśli chodzi o rybki to wybór jak zawsze jest odpowiedni i w cenniku i na żywo: Urlop dobiega końca, powoli trzeba się pakować ale pogoda wciąż dopisuje. Przed nami jeszcze ciekawa droga powrotna i już bliżej niż dalej do białej mroźnej zimy. Edytowane 26 Czerwiec 2019 przez Góral spod Skrzycznego 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi