lski@interia.pl Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2018 Może ktoś chętny na extrakrótki Tux lipcowy,2 lub 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 Witam. Jaką trasą jeździsz ? Jestem z okolic Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 A4 przez Gliwice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 ...i przez Czechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Masz jakieś sprawdzone miejsce noclegowe w tamtej okolicy? Ja byłem kiedyś w Mayrhofen, ale spałem na campingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 28 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Mam,w Hippach,chociaż teraz i pod samym lodowcem pewnie nie byłoby problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi