artix Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Zapraszam do wrzucania staroci narciarskich. Fajna sprawa będzie cofnięcie się w czasie i przypomnienie starego sprzętu na jakim kiedyś się szusowało. Ja dziś ustrzeliłem coś takiego w piwnicy u koleżanki 😀 Ślizg jeszcze z rowkiem 😉 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Bledu juz nie moge poprawic Chyba ze mod moze ? Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Dzisiaj w Norauto widzialem fajne, atrapa do bagaznika na narty, zdjecia nie zrobilem kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 No ja mam takie: Ładne? Pozdrawiam 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Piotrze, piekna kolekcja! Moje pierwszwe narty, z twardym butem, Regle, dokladnie jak na zdeciu, a marzylem o takich z wiazaniami Beta No i chyba Marker z wyzszej polki sie tam przewija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Co do Markera to poproszę o jakieś zbliżenia, albowiem mam wątpliwości co do jego górnopółkowości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 2 godziny temu, Tytus Atomicus napisał: Co do Markera to poproszę o jakieś zbliżenia, albowiem mam wątpliwości co do jego górnopółkowości. Górna półka to w odniesieniu do wiązań z Regli 😉 Nic innego nie miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi