Dariusz Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam Planuje wyjazd na 3-4 dni do Austrii - Solden, nocleg np. Dorf 237, 6444 Längenfeld, Austria, Haus Wiesenblick. Mogę zabrać 2 osoby z nartami i niedużym bagażem, najlepiej z okolic Poznania, można też dojechać do mnie jak będzie za daleko, wszystko do dogadania. Wyjazd planuje w najbliższym tygodniu. Kontakt 602155930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 11 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 mogą być 3-4 osoby, samochód VW T5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek44 Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Witam, w Soelden i Obergurgl byłem w listopadzie i szukam czegoś innego. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 12 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 To jest tylko propozycja, jak byli by chętni to możemy pojechać w inne miejsce, tam są dobre warunki o tej porze. Ja chciałbym gdzieś jeszcze pojeździć przed zakończeniem sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Mam w planach wypad do Sankt Anton 2 dni Isgchl 1 dzień i Solden 1 dzień planowany wyjazd 19 czwartek na noc kwatery chce ogarnąć w landecu 3 noclegi za 500zł cały apartament 5 osobowy w poniedziałek po nartach powrót ja jeste w 2 osoby i też rozglądam sie za 2 osobami do auta a jak się nikt nie nawinie to mogę się podłączyć pod kogoś albo polece w 2 osoby .Warunek wyjazdu przynajmniej 3 słoneczne dni . Jeżeli rozpatrujesz drogę przez Cieszyn pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Przez Cieszyn nie pojadę, tylko przez Niemcy. 10-12 godzin jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 28 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 Zdjęcia z szusowanka 19-21 kwietnia 2018. Warunki super - jak widać na zdjęciach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi