Jeeb Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 27 minut temu, Sariensis napisał: prawdziwe cuda dzisiaj widziałem zawodnikow na tych nartach i żadne cuda sie nie działy - jeździli normalnie na bramkach raz w lewo raz w prawo 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Wydaje mi się, że październik to dobry moment by porozmawiać o nowych nartach. W tej chwili trzeba jeszcze sprzedać stare modele, ale w bardzo atrakcyjnych cenach. O poszczególnych modelach nart na nowy sezon nie mogę się jeszcze wypowiadać, obiecałem. Natomiast w stajni pojawią mi się niebawem nowe narty Völkle do giganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 15 minut temu, Jeeb napisał: dzisiaj widziałem zawodnikow na tych nartach i żadne cuda sie nie działy - jeździli normalnie na bramkach raz w lewo raz w prawo Cześć Jasne. Myślę, że oczekiwanie jakichś rewelacji w sensie właściwości jezdnych z założenia nie ma sensu. Zwłaszcza w nartach sportowych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 (edytowane) Sa Majesty z Gdyni na trasy, a wspomniane Salomony jurorzy targowi określili jako „najlepiej jeżdżące w historii firmy”, chwalili rownież nowe wiązania freetoirowe, które podobno mają namieszać w tym segmencie, co do sprzedaży to @marionen jeden ze sklepów internetowych ma niezłe ceny na nowe modele 2019, są Head, Atomic, Voelkl, Fischer, ... Salomonow z kolekcji 2019 nadal brak w sprzedaży, redstery w barwach Elana wyglądają interesująco, ale wole te w najszybszym kolorze, jak mawiał Enzo Ferrari. Edytowane 3 Lipiec 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Czasem spotykalem narty potestowe na koniec sezonu w wypozyczalniach. Nawet byli chetni odsprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 1 godzinę temu, artix napisał: Nawet byli chetni odsprzedac no faktycznie dzisiaj przechodziłem obok takiego sklepu i już stało kilka aktualnych modeli potestowych i też byli chętni odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Taka różnica, które fajniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 1 godzinę temu, Sariensis napisał: Taka różnica, które fajniejsze? Spec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 ja lubię kolory czarno - limonkowe😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 W tym roku, tak bez ciśnienia, wszyscy zapomnieli.... a tu od kilku dni można sprawdzić jakie są wyniki WorldSkitestu, który odbył się wiosną w Austrii. W tym sezonie Fischer rządzi! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Jacku - Atomic redster X9 rządzi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Dnia 30.10.2018 o 18:09, JC napisał: W tym roku, tak bez ciśnienia, wszyscy zapomnieli.... a tu od kilku dni można sprawdzić jakie są wyniki WorldSkitestu, który odbył się wiosną w Austrii. W tym sezonie Fischer rządzi! Fischer ok, ale w all montain Atomic bliziutko co prawda nie moja wybranka ale cieszę się, że trafiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Dla tych, którzy są aktualnie na etapie wymiany bielizny narciarskiej i ochraniaczy - galeria zdjęć w pokazu Fishion Show w trakcie WorldSkitest 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mstasko Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Dnia 30.10.2018 o 19:05, JurekByd napisał: Jacku - Atomic redster X9 rządzi 😉 Jakim cudem narta z grupy race 65,5 pod butem,rywalizuje w kategorii high perfofmance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 1 godzinę temu, mstasko napisał: Jakim cudem narta z grupy race 65,5 pod butem,rywalizuje w kategorii high perfofmance ? Kategoria high performance to nie jest grupa zamkniętą jak gs czy sl. Nie każda narta wąską pod butem to narta race-owa. W grupie tej występują narty w których producenci wkładają najciekawsze, najdroższe i innowacyjne rozwiązania. Przeważnie sa to najdroższe narty oferowane przez danego producenta (często droższe od race-owych) i mają inne zadania i walory niż narty wyścigowe. Powinny byc prawie tak szybkie i zwinne jak gs, sl, ale mniej wymagajace i pozwalajace mniej wprawnym i wytrzymalym narciarzom pozwolić caly dzien pojeździć na nartach. X9 - promień tej narty nie jest ani gigantowy, ani slalomowy. Inną sprawą pozostaje kwestia czy naprawdę my narciarze potrzebujemy tylu rodzajów nart. Tak po prawdzie to nie narty same jeżdżą tylko narciarze albo potrafią wykorzystać walory danej narty, albo niestety nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi