marionen Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Na wieczór po pierwszym dniu WST jesteśmy zaproszeni do kolejnej restauracji, tym razem w okolicy wyciągu narciarskiego. Po drodze spotykamy biegającego przy chodniku sympatycznego królika. Restauracja w której oprócz wielodaniowej kolacji z dodatkiem wina odbędzie się pokaz mody sportowej, bielizny sportowej, ochraniaczy, akcesoriów narciarskich (gogle, kaski, kijki) W środku było tak... (a ja stałem się fanem precli) Starczy tej rozrywki, nie po to tu przyjechaliśmy. Najważniejsze są jednak testy nart. Pora wracać do hotelu, jutro od rana kolejne testy i trzeba być w formie sportowej. O tej porze Alpendorf wygląda (podobnie jak w dzień) uroczo, aż nie chce się kłaść spać, ale wszyscy jesteśmy obowiązkowi... Dostajemy harmonogram na drugi dzień testów. Tym razem jesteśmy w pierwszej grupie, a do testów dostajemy grupy AllMountain i Open Space. Pogoda ma być jutro gorsza, ale nie najgorsza... 12 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 13 godzin temu, marionen napisał: Na wieczór po pierwszym dniu WST jesteśmy zaproszeni do kolejnej restauracji, tym razem w okolicy wyciągu narciarskiego. Po drodze spotykamy biegającego przy chodniku sympatycznego królika. Restauracja w której oprócz wielodaniowej kolacji z dodatkiem wina odbędzie się pokaz mody sportowej, bielizny sportowej, ochraniaczy, akcesoriów narciarskich Marionen, czy tej Pani nie byłoby na stoku trochę chłodno i w dodatku niewygodnie?.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 14 godzin temu, marionen napisał: Nestauracja w której oprócz wielodaniowej kolacji z dodatkiem wina odbędzie się pokaz mody sportowej, bielizny sportowej, ochraniaczy, akcesoriów narciarskich (gogle, kaski, kijki)... Przy niektórych zdjęciach chyba troszkę ręce drżały... Nie, żebym się dziwił ... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 2 godziny temu, San28 napisał: Marionen, czy tej Pani nie byłoby na stoku trochę chłodno i w dodatku niewygodnie?.... Wygodnie może i by było, ale 2 i 3 warstwa byłaby wskazana. Natomiast w samej restauracji było bardzo gorąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, Przemek napisał: Przy niektórych zdjęciach chyba troszkę ręce drżały... Nie, żebym się dziwił ... Wybrałem tylko te zdjęcia na których cokolwiek widać, 90% nadawała się tylko do kosza. Myślę, że JC i Paweł wrzucą perfekcyjne zdjęcia z pokazu mody (i nie tylko)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 18 godzin temu, marionen napisał: @marionen. wystarczy trochę podciągnąć... @Annaa na pewno wie jak to zrobić. Przykład na szybkości (może być lepiej). 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 4 godziny temu, johnny_narciarz napisał: @marionen. wystarczy trochę podciągnąć... @Annaa na pewno wie jak to zrobić. Przykład na szybkości (może być lepiej). Dzięki Maćku...ja podciągnęłabym tej pani "ledżinsy" na biodra...albo zdjęła i założyła buty narciarskie sama nie wiem Pokaz ciekawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Taki rodzynek z fejsa... 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 31 minut temu, johnny_narciarz napisał: rodzynek nawet nie zdążył się ogolić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Marionen wśród gwiazd i sam jak gwiazda... Fajnie, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Dnia 11.04.2018 o 15:51, Jeeb napisał: nawet nie zdążył się ogolić Nie dość, że nieogolony, to jeszcze nie miałem garnituru, ani krawata. 70 procent facetów (tak na oko) było nieogolonych. Dla Twojego uspokojenia, na drugi dzień testów byłem już ogolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 2 godziny temu, marionen napisał: Nie dość, że nieogolony, to jeszcze nie miałem garnituru, ani krawata. 70 procent facetów (tak na oko) było nieogolonych. Dla Twojego uspokojenia, na drugi dzień testów byłem już ogolony. Chyba muszę zamieścić TO zdjęcie ... przebije panienkę w zbyt ciasnej bieliźnie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 (edytowane) 49 minut temu, JC napisał: Chyba muszę zamieścić TO zdjęcie.. No i? Gdzie TO zdjęcie? Edytowane 12 Kwiecień 2018 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 1 minutę temu, Piotr_67 napisał: No i? Gdzie TO zdjęcie? Muszę mieć zgodę "Obiektu" na publikację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Przed chwilą, JC napisał: Muszę mieć zgodę "Obiektu" na publikację Oj tam, oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 @JC gratuluję fotek - jak zwykle pełna profeska @marionen dzięki za relację Z tego co widzę modelki się nie zmieniają na WST - cały czas te same Dziewczyny. Chłopaki nie macie przypadkiem fotki nowych GS Stockli na sezon 2018? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Dnia 13.04.2018 o 15:03, marboru napisał: Chłopaki nie macie przypadkiem fotki nowych GS Stockli na sezon 2018? Jeśli chodzi o Stockli to jeździłem na takich A sklepowe GS wyglądały tak 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Dzięki @marionen, piękne są i chodzą po mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 25 minut temu, marboru napisał: Dzięki @marionen, piękne są i chodzą po mnie... Za to w grupie OpenSpace testowałem takie Dynastary Było w czym przebierać... 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 (edytowane) a z grupy all mountain na czym jeździłeś? Edytowane 15 Kwiecień 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 14 minut temu, wojgoc napisał: a z grupy all mountain na czym jeździłeś? Z AllMountain na niczym. Dzięki @JC mogłem w drugim dniu testów wybrać sobie grupę którą chciałbym testować. Pod uwagę brałem GS, AllMountain i OpenSpace. Z uwagi na różnorodność modeli, ilość 17 par i to, że w grupie były jedyne Mastery, w tym przypadku Dynastar GS Speed Master, wybrałem OpenSpace. Ta kategoria, to narty wybrane przez samych producentów niezależnie od grupy do której należą (bądź nie należą). Każdy producent chciał przedstawić jakąś nową technologię, materiał, lub całkiem nowe spojrzenie na jakiś typ nart. Była to jedyna kategoria niefoliowana. Tak naprawdę narty nie do porównania, dlatego zakrywanie nie miało sensu. Można tylko ocenić jak na nich się jeździ w danym momencie, choć były to narty z całkowicie przeciwległych biegunów i prawie każda przeznaczona na inne warunki śniegowe, trasy, poza trasowe i różne umiejętności i wymagania kierowców (narciarzy). Praktycznie przekrój prawie wszystkich typów nart. A wracając do Twojego pytania o AllMountainy (męskie), wyglądały tak 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 (edytowane) Dzięki za odpowiedz i fotke Edytowane 15 Kwiecień 2018 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 Dnia 12.04.2018 o 19:31, JC napisał: Muszę mieć zgodę "Obiektu" na publikację Jak nie jest obrzydliwe, to zgoda jest. To znaczy nie zdjęcie obrzydliwe, tylko osoba na zdjęciu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Narty na sezon 2018/2019 już pojawiły się w sprzedaży, a wyników testów nadal brak ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Ptaszki ćwierkają, że Salomon zaprezentował prawdziwe cuda, czy to prawda @marionen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi