JC Napisano 26 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Przetestowałem ubezpieczenie przez internet: - ubezpieczenie kosztów leczenia 25000 euro - NNW 3500 euro - OC na osobie 30000 euro - OC na mieniu 3000 euro koszt na 5 dni 29 zł czas od złożenia zamówienie do otrzymania potwierdzenia 48h (zapłata dokonana przelewem elixir), nastepnym razem zapłacę kartą i zobaczymy ile będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Ubezpieczenie przez internet... przetestowane co to jest: - OC na mieniu 3000 euro czy to oznacza że jak ktos bedzie lżył moje dobre imę to dostane odszkodowanie )))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Ubezpieczenie przez internet... przetestowane tak, tak i jeszcze postawi ci piwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKKING Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Ubezpieczenie przez internet... przetestowane witaj, oświeć mnie gdzie sie ubezpieczałeś - bo mnie w Warcie naliczyli ponad 130 zł za podobna ochronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi