artix Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 (edytowane) Właśnie się pakuje i w trasę. Mostem do Danii dalej prom 45 minut do Niemiec i dalej już Autoban, więc z górki 😉 Z pogodą ma być tak jak na ostatnim zdjęciu. Będę się starał coś naskrobac, ale u mnie ciężko to idzie 😀 Edytowane 29 Marzec 2018 przez artix 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Ale Ci dobrze Arturo. Wesołych świąt i szczęśliwych szusów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Tam są takie korki na tym moście?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 6 minut temu, Annaa napisał: Ale Ci dobrze Arturo. Wesołych świąt i szczęśliwych szusów Dołączam się. I dodam zazdroszczę Ci - powinien być puch i coś powinno być widać. Udanych szusów z Vallugi! Pozdro Wiesiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 7 minut temu, Gerald napisał: Tam są takie korki na tym moście?! To na autobahn 😉 Miało być zdjęcie i opis ale nie umiem 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 1 minutę temu, Wujot napisał: Dołączam się. I dodam zazdroszczę Ci - powinien być puch i coś powinno być widać. Udanych szusów z Vallugi! Pozdro Wiesiek Dzięki Wiesiu, na ten puch właśnie liczę 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Go Artur go!Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 WOW! Niezłe fotki! Miłego nartowania i wzorcowej pogody! Oby Ci też dziewiczego puchu nie zabrakło! Szerokości! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Dojechali 😀 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 No i słońce się przebija... Super! Czekam na relację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 23 godziny temu, artix napisał: Mostem do Danii dalej prom 45 minut do Niemiec Ile wam zajął dojazd od momentu wjechania do Kopy pod sam prom w Rødby🤔😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 @artix uważaj na siebie I szczęśliwych szusów! Dawaj fotki na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 (edytowane) 4 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Ile wam zajął dojazd od momentu wjechania do Kopy pod sam prom w Rødby🤔😉 12 godzin cała podróż z Malmö a z Puttgarten niecałe 9 godzin. Z Malmö do Rødby mamy około 200 km więc niecałe 2 godziny. Edytowane 30 Marzec 2018 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 10 minut temu, marboru napisał: @artix uważaj na siebie I szczęśliwych szusów! Dawaj fotki na bieżąco. Dziś spokojnie, jutro Off pełną parą 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Dziś pogoda dopisała, ale do pełni szczęścia troszkę brakuje. Jest dość dużo ludzi i stoki o 11:00 już kiepsko wyglądały. Mi to jednak nie przeszkadza bo narty spisują się dobrze na trasie jak i poza. Mała relacja 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Pięknie @artix Miło popatrzeć na znajome tereny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Dnia 29.03.2018 o 11:33, artix napisał: Mostem do Danii ... Jesteśmy chwilowo uzależnieni od serialu The Bridge czyli Broen czyli Bron czyli Most Nad Sundem . Właśnie klepnąłem weekend czerwcowy w Kopenhadze Artur, jakieś WZF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Gdy tylko praca pozwoli, znaczy dyżur mi nie wypadnie, to chętnie wpadnę na piwko 🍺 Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Gdy tylko praca pozwoli, znaczy dyżur mi nie wypadnie, to chętnie wpadnę na piwko [emoji481] Daj znać. Ok. Jeszcze Ci potruję w miedzyczasie na priva [emoji12]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 9 godzin temu, mifilim napisał: Ok. Jeszcze Ci potruję w miedzyczasie na priva Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 (edytowane) Dziś mgła prawie cały dzień i ciągle się przemieszczała. Ja walczyłem ostro w niższych partiach na muldach. Pod koniec dnia wyjazd na Valluge i zjazd w totalnym mleku. Aaa, no i ktoś mi zaje... Kijki 😡 Były i przejasnienia. Edytowane 31 Marzec 2018 przez artix 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 (edytowane) A tu zjazd z Rendel z widocznym brakiem pary po kilometrach muld Nagrany po kryjomu przez kumpli którzy delektowali się piwem 😁 Edytowane 31 Marzec 2018 przez artix 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Szkoda tych kijów @artix Strażak Dzięki za krótką relację, Paula pyta, czy teraz bez kijków będziesz jeździł? Powiedziałem jej, że pewnie już kupiłeś, bo bez nie umiesz jeździć Słonka Artur w kolejnych dniach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Mariuszuku, rację masz pod każdym względem 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 (edytowane) Nie ma słońca, nie ma relacji. 😉 No dobra, dwie foty. Edytowane 1 Kwiecień 2018 przez artix 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi