Mitek Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Cześć Nie daj się wsadzić na żaden wózek - to wstyd. Dzisiaj już powinieneś być w domu więc do roboty. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Trzymaj się Mariusz - będzie dobrze - w przyszłym sezonie pośmigamy. Ja niestety też już mam sezon z głowy - po 20 latach jazdy na nartach bez kontuzji i na mnie przyszła kolej - zerwałem Achillesa w Saas-Fee - jestem 2 tygodnie po operacji - gips już zdjęty - teraz orteza i rehabilitacja... 3 1 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Fcuk ! 🤤[emoji44]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 (edytowane) 33 minuty temu, JurekByd napisał: Trzymaj się Mariusz - będzie dobrze - w przyszłym sezonie pośmigamy. Ja niestety też już mam sezon z głowy - po 20 latach jazdy na nartach bez kontuzji i na mnie przyszła kolej - zerwałem Achillesa w Saas-Fee - jestem 2 tygodnie po operacji - gips już zdjęty - teraz orteza i rehabilitacja... Upsss, a jak to sie stało??? Zycze szybkiego powrotu do sprawności i wytrwałości w rehabilitacji. Edytowane 27 Marzec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Co za sezon , najpierw dziewczyny,teraz wy.Szybkiego powrotu na stok wszystkim życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 (edytowane) 8 godzin temu, JurekByd napisał: Trzymaj się Mariusz - będzie dobrze - w przyszłym sezonie pośmigamy. Ja niestety też już mam sezon z głowy - po 20 latach jazdy na nartach bez kontuzji i na mnie przyszła kolej - zerwałem Achillesa w Saas-Fee - jestem 2 tygodnie po operacji - gips już zdjęty - teraz orteza i rehabilitacja... 8 godzin temu, JurekByd napisał: Trzymaj się Mariusz - będzie dobrze - w przyszłym sezonie pośmigamy. Ja niestety też już mam sezon z głowy - po 20 latach jazdy na nartach bez kontuzji i na mnie przyszła kolej - zerwałem Achillesa w Saas-Fee - jestem 2 tygodnie po operacji - gips już zdjęty - teraz orteza i rehabilitacja... Cześć Mariusz wybacz, że w Twoim temacie. Jurek a jak to się stało. Widzę, że masz wyjątkowo małe cięcie - bardzo ładnie się goi. Pomimo to nie zapominaj o zaopatrzeniu blizny bo lubi się rozchodzić i "trzymać" - zrosty. Kiedyś był Contractubex - zapytaj się lekarza prowadzącego lub rehabilitanta. Pisze o tym bo ważne a czasami w ferworze walki o sprawność zapomina się o tym i później utrudnia życie. W każdym razie głowa do góry - po trzech miesiącach będziesz jak nowy. Pozdrowienia serdeczne Edytowane 28 Marzec 2018 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 z wiejskich tradycji to przykładanie plastrów cebuli na bliznę, obecnie zaleca sie przed tego typu zabiegami tabletki z selenem - moze po zabiegu nie zaszkodzi ich trochę wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Dużo zdrowia @marboru i @JurekByd . Sezon się już prawie skończył, więc niewiele tracicie. Teraz max rehabilitacja i od przyszłego sezonu będzie ogień na stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 @JurekByd i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Faktycznie jakiś urazowy ten sezon i strach narty zakładać... A tu trzeba będzie jeszcze przetestować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 @marboru - jak minęła 1nocka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 14 godzin temu, wojgoc napisał: Nie do końca sie mogę zgodzić z tym, ze najgorsze za Tobą - pogadamy za kilka dni, jak będziesz po paru seansach rehabilitacji. Głowa do gory bo zaczynasz zjazd ku lepszemu Niestety Wojgoc ma rację...zabieg nie jest najgorszy w tej całej "zabawie"... powiedziałbym, że raczej wręcz przeciwnie... ale Marboru... nie Ty pierwszy nie ostatni. Inni dali radę, ja dałem radę, to i Tobie nie pozostaje nic innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 54 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Mariusz wybacz, że w Twoim temacie. Jurek a jak to się stało. Widzę, że masz wyjątkowo małe cięcie - bardzo ładnie się goi. Pomimo to nie zapominaj o zaopatrzeniu blizny bo lubi się rozchodzić i "trzymać" - zrosty. Kiedyś był Contractubex - zapytaj się lekarza prowadzącego lub rehabilitanta. Pisze o tym bo ważne a czasami w ferworze walki o sprawność zapomina się o tym i później utrudnia życie. W każdym razie głowa do góry - po trzech miesiącach będziesz jak nowy. Pozdrowienia serdeczne Zachciało mi się na przerwie pójść do sklepu i przełączyłem buty na " walk" - potem zapomniałem ustawić na " ski" i przy upadku nie wypięło mi pięty i strzelił Achilles - mój błąd.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 (edytowane) 42 minuty temu, JurekByd napisał: Zachciało mi się na przerwie pójść do sklepu i przełączyłem buty na " walk" - potem zapomniałem ustawić na " ski" i przy upadku nie wypięło mi pięty i strzelił Achilles - mój błąd.... Bardzo istotna informacja, teraz dwa razy sprawdzę czy zablokowałem tył buta, bo przez nieuwagę nie jeden raz jeździłem w trybie do chodzenia. Życzę dużo zdrowia. Edytowane 28 Marzec 2018 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 @JurekByd współczuję i życzę szybkiego powrotu na Stok Będziemy razem kaleczyć pewnie na początku swoją jazdę. Noc mi minęła spokojnie. Przeciwbóle miałem co 4 godziny i spałem jak suseł po tabletkach nasennych. Dzisiaj mnie nie wypuszczą, może jutro. Dwa razy już o kulach śmiałem do kibelka... ...ale z takim ustrojstwem na nodze jest to trudne. Sorry za brutalną fotę. Dzisiaj mają mi to ściągnąć 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Dnia 27.03.2018 o 12:42, marboru napisał: Już jestem po zabiegu. Głupi Jasio przestał działać. Kolano zrobione... Z tego co pamiętam z zabiegu, gadałem z lekarzami, widziałem przeszczep... Zrobiony miałem ACL i łąkotkę szytą dwoma jakimiś metodami, bo nieźle ja rozwaloną miałem. Pierwsze wrażenia, to nieprzyjemne wkłucie w kręgosłup. Druga sprawa ciekawsza, to widziałem zabieg na ekranie. Najfajniejsze było widzieć wiertło w swojej kości. Teraz już leżę na sali. Kolano w jakimś urządzeniu chłodzącym. Bólu nie odczuwam na razie. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich. PS. Panie pielęgniarki i rehabilitantki bardzo ładne Uuu co się stało, miałeś być w Civetcie w maju dotarłeś? Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Pozdrowienia od naszej Pary 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 24 minuty temu, marboru napisał: Pozdrowienia od naszej Pary Również pozdrawiamy i nie goń za dużo z... mieczem! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 (edytowane) 35 minut temu, marboru napisał: Pozdrowienia od naszej Pary Dzięki lewostronnie kontuzjowanym za pozdrowienia. Cos wiadomo gdzie i kiedy zaczynacie rehabilitacje? Edytowane 28 Marzec 2018 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Co za sezon........., w piątek spotkałem się ze znajomymi skiturowcami w Tatrach na hali Kondratowej , a w sobotę odwiedziny w szpitalu...Kolega miał pecha podczas zjazdu narta się wypięła i upadł tak pechowo ,że rozcięła mu bardzo poważnie nogę. Konieczne było wezwanie śmigła i transport do szpitala. Pomoc została wezwana około 15 a przed 17 był po wszystkich badaniach w szpitalu. Szacunek dla TOPR za szybkie zorganizowanie pomocy i sprawne działanie . Sorki ,że w tym wątku ... Ale wszystkim kontuzjowanym życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 48 minut temu, marboru napisał: Pozdrowienia od naszej Pary My również pozdrawiamy śliczną rodzinę Połamanieckich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Widzę, że w pełni korzystacie z dóbr szpitalnych jakimi są liczne kontakty Pozdrowienia i zdrowiejcie oboje jak najszybciej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Pozdrowienia od naszej Pary Dużo zdrowia dla Was i szczęśliwego powrotu do nart. Do zobaczenia na stokach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Też leżę, grypa. A jutro miało być pierwsze zakończenie na Pilsku. Wszystkiego dobrego, ładny komplecik z was@marboru. Dla was przynajmniej prosta droga, szast-prast parę miesięcy i po kłopocie. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Już w domu. Umordowany ale radosny, że na święta jestem u siebie Wesołych Świąt dla wszystkich! 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Już w domu. Umordowany ale radosny, że na święta jestem u siebie Wesołych Świąt dla wszystkich! Wzajemnie. Trzymajcie się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi