marboru Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Już jestem po zabiegu. Głupi Jasio przestał działać. Kolano zrobione... Z tego co pamiętam z zabiegu, gadałem z lekarzami, widziałem przeszczep... Zrobiony miałem ACL i łąkotkę szytą dwoma jakimiś metodami, bo nieźle ja rozwaloną miałem. Pierwsze wrażenia, to nieprzyjemne wkłucie w kręgosłup. Druga sprawa ciekawsza, to widziałem zabieg na ekranie. Najfajniejsze było widzieć wiertło w swojej kości. Teraz już leżę na sali. Kolano w jakimś urządzeniu chłodzącym. Bólu nie odczuwam na razie. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich. PS. Panie pielęgniarki i rehabilitantki bardzo ładne 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Pozdrowienia i szybkiego powrotu do pełnej sprawności.Teraz pewnie dwa tygodnie odpoczynku i ogień z rehabilitacją. Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 To kuruj się bo mundial już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Zdrowia życzę, a tak z ciekawości, operacja w Sport Klinika w Żorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Szybko poszło... Oby równie szybko poszła rehabilitacja i powrót na stok! Może majówka na Kasprowym? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Już jestem po zabiegu. Głupi Jasio przestał działać. Kolano zrobione... Z tego co pamiętam z zabiegu, gadałem z lekarzami, widziałem przeszczep... Zrobiony miałem ACL i łąkotkę szytą dwoma jakimiś metodami, bo nieźle ja rozwaloną miałem. Pierwsze wrażenia, to nieprzyjemne wkłucie w kręgosłup. Druga sprawa ciekawsza, to widziałem zabieg na ekranie. Najfajniejsze było widzieć wiertło w swojej kości. Teraz już leżę na sali. Kolano w jakimś urządzeniu chłodzącym. Bólu nie odczuwam na razie. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich. PS. Panie pielęgniarki i rehabilitantki bardzo ładne [emoji4] To mogę zajrzeć z flaszką? [emoji12]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 PS. Panie pielęgniarki i rehabilitantki bardzo ładne [emoji4] Pani Ewelina była ? [emoji16]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia i nart! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Trzymaj się Marboru i jak najszybciej wracaj do zdrowia!!!! Teraz "tylko" rehabilitacja i ani się obejrzysz i będziesz szusował. Może nie tak szybko jakby chciał Johnny..., ale następny sezon Twój . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Bracie narciarzu, wracaj na stoki, bo kto będzie pisał kwieciste relacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Wytrwałości w rehabilitacji i dążeniu do sprawnosci. Moze mi umknelo, ale nie znalazłem wieści o Pauli - podzielisz sie informacjami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 1 godzinę temu, mifilim napisał: Pani Ewelina była ? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Baby w domach a oni o jednym! Zdrowia Mariusz, pozdrawiam. Ty w szpitalu a ja w tym czasie w Baltowie.Z rana śnieg szybki, potem coś jakby przyhamowywalo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Mariusz, teraz tylko do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Wytrwałości... i cały czas do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Dzięki Chłopaki i Dziewczyny Trochę spałem a teraz już zaczyna trochę boleć Zaraz dostanę tramal, to trochę ożyję. Do 21 unieruchomiony, zero picia, zero jedzenia. Cieszę się, że najgorsze już za mną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 26 minut temu, marboru napisał: Dzięki Chłopaki i Dziewczyny Trochę spałem a teraz już zaczyna trochę boleć Zaraz dostanę tramal, to trochę ożyję. Do 21 unieruchomiony, zero picia, zero jedzenia. Cieszę się, że najgorsze już za mną Nie do końca sie mogę zgodzić z tym, ze najgorsze za Tobą - pogadamy za kilka dni, jak będziesz po paru seansach rehabilitacji. Głowa do gory bo zaczynasz zjazd ku lepszemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 (edytowane) 6 minut temu, wojgoc napisał: Nie do końca sie mogę zgodzić z tym, ze najgorsze za Tobą - pogadamy za kilka dni, jak będziesz po paru seansach rehabilitacji. Będzie boleć, czy tylko pot? U Pauli wszystko ok, była dzisiaj u mnie Edytowane 27 Marzec 2018 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 No i to są dobre wieści. Kolano poskładane, Paula dochodzi do siebie, czyli czas zacząć plany na przyszły sezon No to gdzie jedziemy Mariusz? Dawaj typy. Przynajmniej nie będziesz myślał o trudach rehabilitacji. Może tu: Albo tu: Pozdrowienia dla ciebie i dla Pauliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Trzeba było zrobić relację LIVE z operacji 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 (edytowane) 46 minut temu, marboru napisał: Będzie boleć, czy tylko pot? U Pauli wszystko ok, była dzisiaj u mnie i jedno i drugie - dasz rade, jesteś w dobrej kondycji fizycznej i znasz wagę ćwiczeń dla organizmu, wiec zaciśniesz żeby i będziesz swoje robił. A jak do tego, jak tu piszą, zadba o Ciebie P. Ewelina to nie ma zmiłuj sie - postęp w dochodzeńiu do sprawności bedzie przebiegał jak ciąg geometryczny Tak jak pisze @mamad - najważniejsze jest głowa. Edytowane 27 Marzec 2018 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Będzie boleć, czy tylko pot? U Pauli wszystko ok, była dzisiaj u mnie Cześć Nie martw się. Jak wszystko jest OK to nie będzie boleć a praca ...ważne żeby przejść nad cyklem ćwiczeń do porządku dziennego polubić je a później staną się częścią normalnego dnia nawet jak już nie będą miały znamion rehabilitacji. najgorsze jest chyba pomiędzy 7,8 a 12 tygodniem bo sprawność już właściwie pełna a ograniczenia jeszcze być muszą. Trzymaj się serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Szybkiej rehabilitacii życze acl jeszcze też mnie czeka nie moge się zdecydować drugi termin już mi przepadł wszystko przez to że nie odczuwam ich braku ale muszę się tym też zająć. Ps.trudna noc przed tobą jak całkiem zejdzie znieczulenie wewnątrzoponowe dostaniesz raz może dwa jakąś morfine ale później już słabsze jutro już będzie z góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 16 minut temu, kruger27 napisał: Szybkiej rehabilitacii życze acl jeszcze też mnie czeka nie moge się zdecydować drugi termin już mi przepadł wszystko przez to że nie odczuwam ich braku ale muszę się tym też zająć. Ps.trudna noc przed tobą jak całkiem zejdzie znieczulenie wewnątrzoponowe dostaniesz raz może dwa jakąś morfine ale później już słabsze jutro już będzie z góry Cześć To ja chyba miałem inną operację Mariusz. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Pamiętaj, że nic Cię nie zwalnia ze zrobienia porządnej relacji! Suto okraszonej fotami szpitalnych korytarzy, infrastruktury (windy) i personelu Zwłaszcza ten pierwszy szus wózkiem nie zapomnij opisać Po schodach może sobie narazie daruj (na czarne przyjdzie pora), ale łagodniejsze podjazdy dla karetek to mógłbyś... No i sztruksu by nie zabrakło! Filmiki rozumiem kręcisz na bieżąco I wracaj jak najszybciej do formy Zdróweczka Też pamiętam jak mi na ekranach pokazywali, jak mi kabel do serca pchają - wiedzą w tych szpitalach jak pacjenta rozerwać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi