SB Napisano 26 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 W korbielowie ruszył wyciąg krzesełkowy i nic poza tym i nie mam na myśli tutaj innych wyciągów. A mianowicie: właściciele nie zadali sobie trudu i nie naśnieżyli trasy (a może w Korbielowie przez ostatni tydzień nie było mrozu) coś nie coś przejechali ją ratrakiem naturalnego śniegu jest zbyt mało więc gąsienice ratraka skutecznie wyorały kamienie (czyli ostrzenie krawędzi i tuning ślizgów gratis). Obsługa na uwagi i sugestie reaguje śmiechem dając delikatnie do zrozumienia że jak się nam coś nie podoba to.........)))) Gastronomia - o ile to co tam jest można tak nazwać na górze trasy zamknięta, na środku dopiero sprzątają i zbijają z drewna jakieś zadaszenie bo lato było za krótkie i brakło czasu, na dole otwarte(do czasu aż tam sanepid nie wpadnie). Parking muszę pochwalić OK elegancko odśnieżony utwardzony gliną i szlaką z obsługą cechującom się znakomitym reflexem jeczsze kluczyka z stacyjki nie wyciągłem a już przy mnie stał- 6 zł(obojętnie czy na 1 h czy na cały dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie ... a trzeba było nadłożyć parę kilometrów i wybrać się na Wielka Raczę na Słowację. A tak na poważnie, to nie ma co komentować. ... a i czekam na komentarze po uruchomieniu krzesła na Pilsku to dopiero bedzie temat. juz sie boję czy mój serwer wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie czyli w Korbielowie wszystko po staremu :-(((( a góra taka fajna, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2005 Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie Masz rację Jacku ja akurat celowałem w Białeczkę ale w nocy wruciłem z Austri (niestety nie byłem tam na narty) i byłem zbyt zmęczony aby ruszyć się gdzieś dalej a zbyt napalony by odpuścić temat. Akim też ma rację że wszystko po staremu ale za każdym razem jak to widzę to mnie chce szla.............!!!!!!!!!!-nie mogę, nie mogę poprostu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 27 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie Parę lat temu z tego powodu chyba na zawsze zrezygnowałem z jeżdzenia do Korbielowa w komunikatach podawali 100 iles sniegu a kamienie na trasach:-) do tego kolejki i nie miła obsluga ehhhh a faktycznie górka jest wspaniała ale porównujac inwestycje np na Słowacji a u nas ,to czleka sz....g trafia na miejscu ale niestety takie jest życie pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ever Napisano 27 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie Byłem raz w Korbielowie i wiecej tam nie pojadę Przez 6 dni ( z wyjatkiem tego 1 w Korbielowie ) jezdzilismy na Słowację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi