moruniek Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Jadę z Warszawy do Bałtowa przez Radom w najbliższą sobotę 24.03 - jak ktoś chętny mogę zabrać po drodze. Planuję być na nartach tak 4 do 6 godzin. Wyjazd z Warszawy (Bemowo) około 7:00. Pozdrawiam K.M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 2 minuty temu, moruniek napisał: Jadę z Warszawy do Bałtowa przez Radom w najbliższą sobotę 24.03 - jak ktoś chętny mogę zabrać po drodze. Planuję być na nartach tak 4 do 6 godzin. Wyjazd z Warszawy (Bemowo) około 7:00. Cześć, Może @leitner się skusi? Ja na 99% będę na otwarciu o 9 i będę jeździł 2 godziny. Może uda Ci się wyjechać wcześniej i przybyć też na otwarcie? Będzie mi miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Wyjeżdżając o 7:00 z Warszawy będę na otwarciu o 9:00. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Niestety nie mogę Ogródki i rozorane podwórko na działce wzywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 12 minut temu, leitner napisał: Niestety nie mogę Ogródki i rozorane podwórko na działce wzywają... Ogródek nie stopnieje, śnieg tak. Jedź ze mną do Koninek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 U mnie niestety zmiana planów i jutro nie dam rady dojechać do Bałtowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 (edytowane) Dnia 22.03.2018 o 20:22, marboru napisał: Ja na 99% będę na otwarciu o 9 i będę jeździł 2 godziny. Czemu tak krótko??? Czyżby kolejny chytry plan kiełkował w Twojej głowie..... Edytowane 23 Marzec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 6 godzin temu, wojgoc napisał: Czemu tak krótko??? Czyżby kolejny chytry plan kiełkował w Twojej głowie..... Krótko, bo to ostatni dzień na nartach w tym sezonie dla mnie i przed pójściem do szpitala muszę ogarnąć sporo spraw. A po drugie, dłużej na takiej górce, to dla mnie nudy Intensywny 2 godzinny trening i starczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi