ARossi88 Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 9 minut temu, Maria napisał: Miałam na myśli to, czy po dopłacie do sezonówki słowackiej we wrześniu dodatkowo do Szczyrku, ta dopłata będzie też funkcjonowała w COS. Bo teraz oczywiście nie, ale i tak mam jeszcze starą, aktualną sezonówkę szczyrkowską. A tamto nie wydaje mi się oczywiste. Chyba napiszę do SMR-u. Jeśli chodzi ci o to, że jak zakupisz sezonówkę SK i PL we wrześniu, czy będzie działać w SMR, COS i BSA to tak, będzie działać. Tak jak działa obecnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Dzięki za odpowiedź. Cóż, może jednak warto. Choć to już kupę kasy . Zastanowię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Dla mnie 400e to jakaś abstrakcja. Kupuję SK i tyle w temacie, ograniczenia weekendów to skandal. Widać nie radzą sobie z ilością tłumów i szaleją. Ludzie walą drzwiami i oknami to ja bym walił jeszcze 50e więcej a co tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 (edytowane) Patrząc na kombinacje TMR z tymi karnetami, to dla mnie jedynie Szczyrk ma obecnie sens. No chyba, że TMR wybuduję brakujący odcinek fullwyapsówki od Żywca do Jasnej... Oczywiście darmowej, lub włączonwej w karnet... A jak tak dalej będą kombinować, to będzie trzeba dokładniej przestudiować ofertę alpejską... 450 km do najbliższych ośrodków to nie tak dużo... A na miejscu są też inne alternatywy... Edytowane 13 Marzec 2018 przez johnny_narciarz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Są pazerni i tyle. O ile grudniowe ,styczniowe terminy jakoś umiem sobie uzasadnić(to znaczy ich chciwością),to w lutym nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 TMR już kiedyś zapowiadała, że ceny karnetów będą elastyczne i uzależnione od tłoku - teraz już wiemy, jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Przedpłata Sprytnej Sezonówki 200zł Przedpłata karnetu sezonowego 2018/2019, do którego pozostałą kwotę dopłacisz jesienią, gwarantuje najlepszą cenę oraz umożliwia jazdę na nartach także do końca tego sezonu ( 2017/2018) Przedsprzedaż Sprytnej sezonówki 2018/2019 obowiązuje w ośrodkach Szczyrk Mountain Resort, COS i Beskid Sport Arena. Początek i koniec zależy od warunków eksploatacyjnych i atmosferycznych w ośrodkach. Sprytna sezonówka obowiązuje na dzienne szusowanie. Po dokonaniu opłaty za Sprytną Sezonówkę w Twoim centrum zniżek pojawi się możliwość dokupienia pakietu wieczornej jazdy w Szczyrk Mounatin Resort oraz Beskid Sport Arena lub aquapassu w korzystnych cenach. https://www.gopass.pl/strona-glowna/productdetail?idprice=7454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Policzyłem to wszystko z SK i jazda wieczorna bardzo dokładnie na GOPASS i nie ma co sie zastanawiać, karnet dla mnie i żony po prostu wupychodzi duuuzo taniej i zakupy na spontanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARossi88 Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 20 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Patrząc na kombinacje TMR z tymi karnetami, to dla mnie jedynie Szczyrk ma obecnie sens. No chyba, że TMR wybuduję brakujący odcinek fullwyapsówki od Żywca do Jasnej... Oczywiście darmowej, lub włączonwej w karnet... A jak tak dalej będą kombinować, to będzie trzeba dokładniej przestudiować ofertę alpejską... 450 km do najbliższych ośrodków to nie tak dużo... A na miejscu są też inne alternatywy... Haha Nie wiem jak wcześniej wyglądał cennik na SK, ale chyba 4 lata temu było to te 200€, od tego czasu do grudnia będą 2 nowe gondole śmiegać (1 już chyba 3 rok będzie) więc można by uzasadnić podwyżkę ale bez szaleństw, te wyłączenia to chamstwo i jakieś nieporozumienie, ale co zrobić PRZEMO - gdyby takie tłumy jak tam były w Szczyrku to byłby najlepszym ośrodkiem w Europie a tak poważnie to ja tam na SK aż takich tłumów nie widziałem jakoś nigdy Zastanowił się ktoś może jakie ceny będą w Szczyrku jak zrobią 100% założen? Strach się bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPGöral Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Ciekawe czy w momencie jak SMR zakończy sezon, przedpłata 200pln przestanię też działać na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi