kozlow Napisano 24 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2005 miał ktoś kontakt z tymi zakladami bukmacherskimi? chciałbym coś obstawić w tym sezonie, i szukam opini jakies rad itp. piszcie co wiecie na ten temat. Z góry wielkie dzieki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2005 Bet And Win . com ja obstawiam od prawie 2 lat( początki były po niemiecku) bardzo fajny portal bukmacherski gorąco polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2005 Bet And Win . com Tak mówcie o tym otwarcie może zmienią przepisy... bo na dzisiaj to zakładanie się w internetowych domach bukmacherskich jest nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 25 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2005 Bet And Win . com chyba tylko w polsce? dlaczego jest to nielegalne ze wzgledu na podatki czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2005 Bet And Win . com Witam! Ja obstawiam na bet-at-home.com (wpłata od 10zł ) i na www.expekt.pl (fajnie, przejrzyście, za mało zakładów live) Na betandwin.com nie próbowałem, bo ponoć po nr konta mogą jakoś poznać ile masz lat, a ja mam konto młodzieżowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2005 Bet And Win . com Witam! Ja obstawiam na bet-at-home.com (wpłata od 10zł ) i na www.expekt.pl (fajnie, przejrzyście, za mało zakładów live) Na betandwin.com nie próbowałem, bo ponoć po nr konta mogą jakoś poznać ile masz lat, a ja mam konto młodzieżowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi