wojgoc Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Czy ktoś z forumowiczów tam był i moze sie podzielić praktycznymi uwagami odnośnie tego ośrodka? Moze namiary na fajne i. niedrogie kwatery..... Z gory dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 moim zdaniem warto, wrzuć do Googla : Mellau-Damüls w Bregenckim Lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 w wujku Google już czytałem, teraz chciałem porad osób, które tym były i maja praktyczne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 W dniu 28.02.2018 o 20:14, wojgoc napisał: które tym były i byłeś tam w końcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 7 minut temu, Jeeb napisał: i byłeś tam w końcu ? Nie☹️- w interesującym mnie terminie kwatery w rozsądnej cenie zarezerwowane są na ileś lat w przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi