Kodomita Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Witam serdecznie Mam pytanie do bywalców włoskich Dolomitów.Czy z Cortiny dojadę skibusem do Civetty tzn z którego miejsca odchodzą skibusy do Civetty,bo jak patrzę na mapkę to trzeba chyba dojechać do Cinque Torre i dopiero stąd jechać? Proszę o jakieś wskazówki,bo nie chcę ruszać auta,a fajnie by było odwiedzić Civettę,może nawet inne stację? Dzięki za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Na stronie dolomii super ski jest coś takiego jak route planer Generalnie rzadko jeździłem ski busami ale wydaje mi się ze coś na pewno jeździ z Pescul do 5 Torri. Czyli nie ma bezpośredniego połączenia ale da się przesiąść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Z Pescul jest skibus do Fedare - 5 e. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodomita Napisano 26 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Dzięki za podpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi