JurekByd Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 2.03 - 7.03 i 9.03 - 14.03 LAST MINUTE - Zwolniły mi się po 2 miejsca na wyjazdy narciarskie do szwajcarskiego Saas-Fee - wyruszamy komfortowym busem z Bydgoszczy przez Wrocław .Koszt dojazdu, noclegów z wyżywieniem HB - śniadania i obiadokolacje oraz karnetu to tylko 1200 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 2 godziny temu, JurekByd napisał: tylko 1200 zł. pusto i pięknie obrazek z dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 3 godziny temu, JurekByd napisał: 2.03 - 7.03 i 9.03 - 14.03 LAST MINUTE - Zwolniły mi się po 2 miejsca na wyjazdy narciarskie do szwajcarskiego Saas-Fee - wyruszamy komfortowym busem z Bydgoszczy przez Wrocław .Koszt dojazdu, noclegów z wyżywieniem HB - śniadania i obiadokolacje oraz karnetu to tylko 1200 zł. Jurek, a nie przejechałbyś przez Bielsko? Albo gdzieś w pobliżu? Posypał się wyjazd w Dolomity i zastanawiam się, jak spożytkować czas. Bylibyśmy chętni z żoną na drugi termin, tj. 9.03 - 14.03. Muszę jeszcze z nią porozmawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Johnny, 9.03 jedzie ekipa skiturowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Przed chwilą, MarioJ napisał: Johnny, 9.03 jedzie ekipa skiturowa Z karnetami? Ja bym wolał skitoury, ale w tym sezonie wszystko dla żony! Chcę, żeby poznała raj narciarski i się przełamała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Jurek, a nie przejechałbyś przez Bielsko? Albo gdzieś w pobliżu? Posypał się wyjazd w Dolomity i zastanawiam się, jak spożytkować czas. Bylibyśmy chętni z żoną na drugi termin, tj. 9.03 - 14.03. Muszę jeszcze z nią porozmawiać. Szkoda Johnny , że nie zwolniły się 4 miejsca bo też się pytam kolegę o to samo a jesteśmy jakby z okolicy .Moja żona się już wstępnie zgodziła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Tak z karnetami, bo do pewnej wysokości wciągamy się wyciągami, jak tylko chodzą. Za duże przewyższenie aby wejść w 1 dzień na 4 tys. W każdym bądź razie towarzystwo będzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 3 minuty temu, bolec napisał: Szkoda Johnny , że nie zwolniły się 4 miejsca bo też się pytam kolegę o to samo a jesteśmy jakby z okolicy .Moja żona się już wstępnie zgodziła Moja już zdecydowana. Czekam na decyzję Jurka i ewentualne miejsce przechwycenia... Szkoda, bo byłaby atmosfera... 1 minutę temu, MarioJ napisał: Tak z karnetami, bo do pewnej wysokości wciągamy się wyciągami, jak tylko chodzą. Za duże przewyższenie aby wejść w 1 dzień na 4 tys. W każdym bądź razie towarzystwo będzie Kurcze, wszedłbym chętnie na te 4 tysie... No zobaczymy co Jurek zdecyduję... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Zostało ostatnie miejsce na 2.03.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 11 godzin temu, JurekByd napisał: Zostało ostatnie miejsce na 2.03.... i załóżcie w końcu porządny ślad na Allalina bo przedwczoraj się tam zagrzebałem i dupa zbita nie wylazłem na szczyt choć bardzo chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Janusz - 9.03 będzie silna grupa skiturowa - jak chcesz to możesz się dołączyć - Allalin będzie na pewno zdobywany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 i jeszcze Strahlhorn, Alphubel i Fluchthorn Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 a Allalin taki najłatwiejszy szczyt, a wciąż się broni przed nami respekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justek89 Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 czy sa jeszcze 2 mejsca od 2.03? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 6 minut temu, justek89 napisał: czy sa jeszcze 2 mejsca od 2.03? ale to było rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi