Jaceksl61 Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Witam wszystkich. Mam pytanko: chcę kupić używane narty Atomic SL Redster Double Deck. Cena jest chyba niezła. Ogólny stan też też w porządku ale niepokoją mnie dwie sprawy - w jednym miejscu jest pęknięta krawędź oraz w pobliżu tego pęknięcia krawędź nie trzyma się od spodu z boczną częścią narty. Da się w tę szczelinę wcisnąć żyletkę na głębokość 2 mm. Długość tego odspojenia to ok 8-10 cm Od spodniej strony krawędź trzyma się ślizgu, jak należy. Czy taki defekt dyskwalifikuje nartę, czy można jeszcze na niej pojeździć ze 2-3 sezony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Mialem taki problem w moich zuzlowkach klej dwuskladnikowy zalatwil sprawę, ale nie było pęknięcia. Pytanie co z peknieciem. Wrzuć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi