daco Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Witam. Chciałem podzielić się z Wami moimi wspomnieniami z kolejnego wyjazdu w Tyrol zachodni, w dniach 03-10 02 Byliśmy tam już 5 raz, tam jest jak w niebie oczywiście narciarskim , pogoda dopisała zdrowie też podróż tak sobie bo na odcinku Austria Niemcy straciliśmy 3 godziny. pierwszy dzień Soelden poniedziałek SFL wtorek Hoch Oetz Kuhtai szczegulnie polecam Kuhtai małe jest piękne jeszcze tam chyba wrócę środa GA PA ze słynnym Kandaharem, pogoda rano i w południe następny dzień Ischgl miała być lampeczka i była z takimi zjawiskami ostatni dzień Lech Zurs a to zdjęcie z Warth zdjęcia robione samsungiem J5, filmy też kręcę telefonem ale jest to trochę uciążliwe, mam pytanie czy warto kupić GO PRO Hero Session tylko 4 czy 5 a może jakiś tańszy model innej marki zależy mi na stabilizacji może być bez 4k. Pozdrawiam. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Dzięki. Lech Zurs wygląda mało zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi