arnoldd Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Jako że Bawaria ma ferie to tym razem kierunek Tyrol Wschodni No i co tu dużo pisać - znowu nuda 😁 Wczoraj byliśmy w Lienz.Taka prawie że Białka jeżeli chodzi o ilość tras - 20km😁 No może jednak nie . Dwadzieścia kilometrów ale takich prawdziwych. A chyba nawet więcej bo są powytyczane trasy których nie ma na mapach. Mają śnieg to się bawią. A ludzi o godzinie jedenastej w sobotę w całym ośrodku było tylu ilu w Białce stoi o tej porze w kolejce do kolei nr 4😂 A tak wyglądała jedna z tras o godzinie czternastej trzydzieści Pozdrawiam 🤗 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Fuj sztruks, że też Cię to nie nudzi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 5 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Fuj sztruks, że też Cię to nie nudzi Też się dziwuję Dzięki za te parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Drugi dzień Kals-Matrei. Fajny ośrodek rozciągnięty po dwóch stronach góry. Noi jak zwykle super przygotowane trasy, ludzi zauważalnie więcej jak dzień wcześniej (niedziela) ale i tak o godzinie jedenastej można było przejechać kilometr nie spotykając nikogo. Słońce, mrozik Po prostu narciarski raj Pozdrawiam 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 (edytowane) 15 godzin temu, arnoldd napisał: Wczoraj byliśmy w Lienz.Taka prawie że Białka jeżeli chodzi o ilość tras - 20km😁 Szkoda, że nie zajrzałeś na Hochstein - dużo lepsze od Zettersfeld. Co prawda tylko półtorej trasy ale 1,4 km przewyższenia w jednym czerwono-czarnym kawału. Fantastyczny widok na górze. Zdecydowanie najlepszy zjazd w Osttirolu. Lekką łyżką dziegciu jest rosnący skansen, na dole super gondolko-kanapa, później wolne (ale za to dosłownie pionowe) krzesełko (czyli biedy nie ma) i długi orczyk co robi ponad 500 m przewyższenia. Ten odcinek obok orczyka jest genialny. Jak ja tam byłem (też podczas ferii) to było pusto przez cały dzień. Dosłownie nikogo. Pozdro Wiesiek Edytowane 12 Luty 2018 przez Wujot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 50 minut temu, Wujot napisał: Jak ja tam byłem (też podczas ferii) to było pusto przez cały dzień. Dosłownie nikogo. Zachodzę w głowę, jak to się Austriakom opłaca, no jak? Ech, gdyby tak u nas były takie ośrodki ... @arnoldd - dzięki za relację, faktycznie fajna opcja na ferie karnawałowe czy okres noworoczny, gdy gdzie indziej tłoczno. Czy planujecie pozwiedzać też inne ośrodki w Osttirolu? O ile mi wiadomo, to są dość rozproszone, nawet po kilkadziesiąt kilometrów, dojeżdżacie samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 No no dzisiaj na nie można narzekać na nudę 🤗 Śniegu dosypała tak że 30 cm. Jesteśmy w St.Jakob. Tras niestety nie odśnieżyli 😋to trzeba się czymś zająć Ale jeździć się da. km Ale ratownicy mają co robić. W ciągu pierwszej go A prognozy na jutro zajeb........ Odpowiadając na pytania: Tak dojeżdżamy samochodem, codziennie inny ośrodek Dojazd max 30 - 40 minut W Hochstein byłem - super trasa Pozdrawiam 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Dzisiaj Sillian Zapowiada się bajkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 przejeżdżałem przez Lienz i Sillian pare razy ale nigdy nie udało sie ponartowac gdzie macie bazę? jak karnety? 3 Zinnen będziecie atakować? bo to rzut beretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 jakiego karnetu uzywacie, czy codziennie kupujecie. zazdroszcze, fajnie pojezdzic po mniej znanych osrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Ja mam sezonòwkę na cały Tyrol. A reszta kupiła skipasy obejmujące cały Osttirol Śpimy w Lienz Warun dzisiaj znakomity słońce, siedem stopni mrozu na górze, szerokie trasy, mało ludzi znów"nuda" I super trasa z samej góry do dolnej stacji gondoli jakieś 1300 metrów przewyższenia I siedem km długości. I to prawdziwa trasa- nie dojazdówka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 (edytowane) 51 minut temu, arnoldd napisał: Ja mam sezonòwkę na cały Tyrol. A nie kusiła cię sezonówka w SMR Edytowane 13 Luty 2018 przez MAIKEL 1977 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 3 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: A nie kusiła cię sezonówka w SMR Tak myślałem ale jak na razie się cieszę że nie kupiłem 🤗 Dobra. Dzień bardo udany, zamykamy knajpę i robimy za przedostanie sprawdzanie trasy 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 15 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 21 dzień na nartach w Alpach zaliczony Dzisiaj film BTW ktoś się pytał w jakimś innym temacie o jakość stabilizacji w GoPro 6 - tu ma przykład. Kręcone z kasku. Kals-Matrei Jeżeli ktoś chce to mogę dać filmik z Solden kręcony z szelek na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi