Akartman Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Juź zaczynam walczyć z pokusą by wysiąść jutro przed 8.00 w Korbielowie ze Ski Busa jadącego z Katowic na Kubińską Holę i dołączyć do braci forumowej w ten zimowy dzień na Pilsku 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Podążamy w jedynie słusznym kierunk Kolega Krzyszto(bolec),właśnie dał znać że jest już na parkingu Szybki jest 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Gdzie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Ja kończę jeść kielbaske w Grilu. Teraz będę z córką atakował Pilsko. Do Szczawin już odsypy. Ogolnie dziś tu są tłumy. Kolejka do orczyka na Pilsko do schroniska. Gdzie byliście? Przecież grupa forumowa zajmowała całą halę Miziową Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 (edytowane) No co Ty:) spotkanie dziś było super i liczne:) szkoda ze nie udało się spotkać z Wami. A kolory portek to kwestia dyskusyjna co nie @keisyzrk Wysłane przy użyciu palca Edytowane 17 Luty 2018 przez christof 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Dzięki wszystkim za super dzionek,było przednio Ps.Krzyśku dzięki za transport Pilsko 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Ja również serdecznie dziękuje wszystkim , z którymi się spotkałem i poznałem Było na prawdę mega ! Zdjęć u mnie malutko ale reszta pewnie podzieli się piękną dokumentacją z naszego wspólnego nartowania. Oby więcej takich spotkań .... Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Pogoda bajkowa, możliwość poznania i poszusowania z Forumowiczami bezcenna. Dziękuję 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 1 godzinę temu, christof napisał: (...) A kolory portek to kwestia dyskusyjna co nie @keisyzrk Krzychu, odwal się od moich portek . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Było super! Dziękujemy wszystkim za świetny dzień ...u @Góral spod Skrzycznego taka niespodzianka na nas czekała W sumie to czeka jeszcze i kusi 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 3 godziny temu, mamad napisał: Na Pilsku Goralu. Moja żona była w czarnych portkach i niebieskiej kurtce granatowy plecak i na nogach ja cały na czarno a córka w różowym kasku i kurtka ciapy pomarańczowo szara taka w paski małe. Ogólnie było super pogoda super warunki ideał gora i dobre do szczawin. Jestem dumny z córki 6 lat. Zaliczyła całe Pilsko. Do tego gdy dorośli z nartami do szczawin szli moja dalej cieła odsypy i lód. Sam czasem oczy zamykalem bo brrrrr jak ją widziałem a ona dalej jechała. Wystarczył tydzień kursu w BSA. Próbowaliśmy z mig zdzwonic ale zasięg padał. Ja dzwonilem 2 sygnaly i koniec. On też próbował. Ogólnie spotkania tylko w marcu. Przecież tam dziś były tlumy jakich od lat było brak. Jednym słowem, FANTOMAS z Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 (edytowane) Ja też dziękuję za super spotkanie. I tym razem poznałem kolejnych przesympatycznych forumowiczów. To już moje czwarte 😊💪 Szkoda tylko że z JC się nie udało 😔 Edytowane 17 Luty 2018 przez artix 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 (edytowane) @mamad A w WZF chodzi o to aby się spotkać, a nie tylko przyjechać na ośrodek 😂😉 Edytowane 17 Luty 2018 przez artix 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 (edytowane) Chciałem z tego miejsca........co jo godom Super spotkanie, super pogoda i warunki!! Dzięki wszystkim. Tak się bawi tak się bawi skionline!!! Tak się prezentowała ekipa SO na Pilsku. Był jeszcze jeden ale akurat z drugiej strony obiektywu Na zdjęciu brak jest jeszcze Andy-w i mig12345 A widoki były takie Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 17 Luty 2018 przez Piotr_67 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie. Miło mi było poznać osoby, których posty od kilku lat chętnie czytam.Przepraszam, że tak szybko się odmeldowałem, ale cóż - siła wyższa - Grażyna (moja żona) fatalnie się poczuła. Już jest lepiej.Przy okazji podziękowania dla obsługi Jontek-Pilsko - z racji szybkiego wyjazdu i mojego zapominalstwa narty Grażyny zostały przy kasie na dolnej stacji KL Szczawiny. Zorientowaliśmy się dopiero w domu. Zadzwoniłem do ośrodka i miła Pani załatwiła, że Panie z kasy zaniosły (ciężkie) narty na recepcję hotelu, skąd je sobie o 18.00 odebrałem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 widzę, że zjeżdzaliście kanapą. zjazd Buczyną, z wyjątkiem eSa bez problemowy:) do następnego, dzięki @olo za podwózkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Ja także dziękuje za super spotkanie:) Ciesze się ze mogłem poznać kolejne osoby z i z poza forum. I jedno zdjęcie - cale Pilsko nasze 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Chciałem z tego miejsca........co jo godom [emoji6] Super spotkanie, super pogoda i warunki!! Dzięki wszystkim. Tak się bawi tak się bawi skionline!!! Tak się prezentowała ekipa SO na Pilsku. Był jeszcze jeden ale akurat z drugiej strony obiektywu [emoji6] Na zdjęciu brak jest jeszcze Andy-w i mig12345 A widoki były takie Pozdrawiam serdecznie. Piotrek a ja? Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 1 minutę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Piotrek a ja? No jak, żonkę dałeś w zastępstwie 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Jutro Mosorny Groń godzina 9 start. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Noooo,kto wie,kto wie Może wpadniemy rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 (edytowane) Pewne , będzimy jutro,zdecydowała moja żonka Ps.taka fotka jeszcze z Pilska Edytowane 17 Luty 2018 przez marcinn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 @marcinn zdjęcie super ! Niestety my z żoną jutro nie możemy przyjechać Mamy aktualnie armagedon chorobowy w domu ale co się odwlecze...... Pozdrawiam zatem całą ekipę i życzę Wam milej zabawy i do następnego spotkania ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Luz Krzysztof Będą możliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 2 godziny temu, gregor_g4 napisał: zjazd Buczyną, z wyjątkiem eSa bez problemowy:) Spodziewałem się tego, ale koledzy straszyli... Dzięki wszystkim za spotkanie i dobrą zabawę! Większa relacja będzie jak wytrz... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi