marboru Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) 9 minut temu, marcinn napisał: Mariusz będę jutro z samego rana z moimi smykami na Skolnity , W takim bądź razie, do zobaczenia w sobotę Właśnie sprawdzam pogodę... niestety może być gołoledź i spore utrudnienia na drogach - oby się nie sprawdziło, bo mi się podróż wydłuży. @artix my się nastawiamy na otwarcie, czyli na 8 - pytanie, czy damy radę? A gdzie, to nie wiem - ostatni raz na Pilsku byłem dawno - @johnny_narciarz będzie moim pilotem Edytowane 15 Luty 2018 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) 2 minuty temu, marboru napisał: W takim bądź razie, do zobaczenia w sobotę Właśnie sprawdzam pogodę... niestety może być gołoledź i spore utrudnienia na drogach - oby się nie sprawdziło, bo mi się podróż wydłuży. Oj masz rację ja właśnie dojeżdżam do domu z Balic i spore mam opóźnienie . Do zobaczenia w sobotę Edytowane 15 Luty 2018 przez marcinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 W takim bądź razie, do zobaczenia w sobotę [emoji4] Właśnie sprawdzam pogodę... niestety może być gołoledź i spore utrudnienia na drogach - oby się nie sprawdziło, bo mi się podróż wydłuży. [mention=4249]artix[/mention] my się nastawiamy na otwarcie, czyli na 8 - pytanie, czy damy radę? [emoji6] A gdzie, to nie wiem - ostatni raz na Pilsku byłem dawno - [mention=2475]johnny_narciarz[/mention] będzie moim pilotem [emoji4] Mariusz, Maciek ja będę dużo wcześniej żebym zachował więcej sił na jazdę z@artix pi lesie. Pamiętajcie im później tym niżej stoi samochód i więcej podejścia. A śniegu przybywa codziennie, może być dużo chętnych na puch. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 35 minut temu, artix napisał: A na Pilsku w sobote Gdzie parkujemy ? Jakis czas zbiorki czy jak kazdy dojedzie ? Myślę, że pod koleją na Szczawiny (dwuosobowe krzesełko) i uderzamy od razu na górę. Tam będzie najfajniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 37 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: (...) A śniegu przybywa codziennie, może być dużo chętnych na puch. Darek, dzisiaj prawie cały dzień spędziłem w lesie - można pojeździć, ale szału nie ma, na Pilsku spadło mniej śniegu niż w Szczyrku, większe opady mają zacząć się dopiero w sobotę po południu . Musi nam wystarczyć samo WZF 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 2 godziny temu, keisyzrk napisał: Darek, dzisiaj prawie cały dzień spędziłem w lesie - można pojeździć, ale szału nie ma To ja raczej biorę Progressory i na jazdę trasową się nastawiam... Ma jeszcze sypnąć, ale nie spodziewam się śnieżnego armagedonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 9 minut temu, johnny_narciarz napisał: To ja raczej biorę Progressory i na jazdę trasową się nastawiam... Ma jeszcze sypnąć, ale nie spodziewam się śnieżnego armagedonu. Jak masz możliwość, weź dwie pary - na miejscu sprawdzisz warunki organoleptycznie, i dobierzesz dechy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 2 minuty temu, keisyzrk napisał: Jak masz możliwość, weź dwie pary - na miejscu sprawdzisz warunki organoleptycznie, i dobierzesz dechy Przyjedziemy z @marboru jednym autem i nie wiem, czy się zabiorę z większą liczbą nart... Najważniejsze jest spotkanie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 27 minut temu, johnny_narciarz napisał: Najważniejsze jest spotkanie! Mam nadzieję,że będzie z Pilska jakiś super filmik @marboru??? Bo patrząc na tę fotografię.autor @keisyzrk zima bajeczna. Bawcie się dobrze 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Zazdroszczę Wam tej możliwości pośmigania po lesie w bajkowych warunkach. U mnie lasy w większości trawiaste, kamienne, a śniegu jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Garnitur odprasowany, lakierki wypastowane, jaki właściwie obowiązuje strój na jutro? 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 7 minut temu, keisyzrk napisał: Garnitur odprasowany, lakierki wypastowane, jaki właściwie obowiązuje strój na jutro? Nie zapomnij zatankować fury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 30 minut temu, keisyzrk napisał: Garnitur odprasowany, lakierki wypastowane, jaki właściwie obowiązuje strój na jutro? Jak to jaki? - Dress code - kaziułal (jak mawia Olbratowski) Pozdrawiam i do zobaczyska jutro 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Jak ktoś z Was dotrzyma na Miziowej do 17tej to będę tamtędy przechodził w kierunku szczytu można by jakiegoś integracyjnego browara wypić [emoji4] Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, nurek1974 napisał: Jak ktoś z Was dotrzyma na Miziowej do 17tej Obawiam się, że nie, bo plan dnia napięty... Musisz się pospieszyć! Dasz rady! Wierzymy w Ciebie! PS. @Annaa, @marionen, koniecznie musicie w końcu dotrzeć na to Pilsko! Edytowane 16 Luty 2018 przez johnny_narciarz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Obawiam się, że nie, bo plan dnia napięty... Musisz się pospieszyć! Dasz rady! Wierzymy w Ciebie! PS. @Annaa, @marionen, koniecznie musicie w końcu dotrzeć na to Pilsko! Bardzo liczyłem na spotkanie 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 6 godzin temu, keisyzrk napisał: Garnitur odprasowany, lakierki wypastowane, jaki właściwie obowiązuje strój na jutro? Jak to jaki? Wiadomo @johnny_narciarz w szortach, a reszta się dopasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Pierwsze mini WZF z @JC Jutro Jacek też będzie Bez nart, z małą Córeczką Zosią będzie rodzinna atmosfera. W związku z tym ok 12 zbiórka w jakiejś knajpie na dole. Teraz pizza... Jutro rano, przed 8 musimy być przed Jątkiem i właśnie tam będziemy nasze auto zostawiać, bądź w okolicach. Koniec dnia pierwszego wyjazdu Czantoria dała sporo radości. Przeciera się Niebo blękitnieje. Pozdro. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 (edytowane) ktoś byłby w stanie zgarnąć mnie ze sprzętem z Korbielowa dolnego przed 8 rano? Edytowane 16 Luty 2018 przez gregor_g4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 ktoś byłby w stanie zgarnąć mnie ze sprzętem z Korbielowa dolnego przed 8 rano? Ja mogę (mam 1 wolne miejsce w aucie) - około 7.30 - tak co by zaparkować o 7.45 jak najbliżej krzesła. Podaj adres to podjadę.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 @olo a zmieszczę się do Ciebie w butach narciarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 1 minutę temu, gregor_g4 napisał: @olo a zmieszczę się do Ciebie w butach narciarskich? Myślę, że bez większego problemu - Skoda Octavia, trochę miejsca na nogi jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 pod Weską 6b, to 100 m od głównej drogi, skręt na Korbielów Górny. jak możesz to wyślij mi na pw numer do siebie, jeśli by mi coś rano wypadło to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Ja będę jechał rano sam, ale nie wiem o której wstanę 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Ja będę parkował pod koleją Szczawiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi