johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 I ja potwierdzam, bo tak mało się udzielam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 mnie niestety raczej nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Czas na pierwsze podsumowanie: [mention=9274]bolec[/mention], [mention=4403]marcinn[/mention] i ja jesteśmy na bank, rozumiem, że [mention=4249]artix[/mention] i [mention=2786]marboru[/mention] też, jeszcze jacyś desperaci? [emoji4] Ja się na forum bardzo mało udzielam, ale w sobotę na Pilsku też będę.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Jeszcze trochę i w sobotę na Pilsku zrobimy większy tłum, niż w SMR do żółtej kanapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 (edytowane) To zaczepiaj od razu olo Edytowane 13 Luty 2018 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) Cześć, mnie nie będzie - mam gości na weekend i muszę im czas ogarnąć Edytowane 14 Luty 2018 przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Kuźwa, wciąż sypie. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 13 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Kuźwa, wciąż sypie. To co, odwołujemy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Sprzęt dotarł po 4 dniach z Itali więc można się pochwalić 😉 Jestem oficjalnie uzbrojony na WZF na Pilsku 💪💪💪 Do zobaczenia! 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Mały spec 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 15 minut temu, artix napisał: Sprzęt dotarł po 4 dniach z Itali więc można się pochwalić 😉 Jestem oficjalnie uzbrojony na WZF na Pilsku 💪💪💪 Do zobaczenia! No jestem pod wrażeniem... no to teraz tylko dużo puchu, sztruksik odejdzie w niebyt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 18 minut temu, artix napisał: Mały spec Coś czułem, że wyskoczysz z Rossi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Tylko czy aby zamontowane na - 2... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 12 minut temu, friski napisał: Tylko czy aby zamontowane na - 2... Jak dopada, to "przekręci" te dwa centy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) 26 minut temu, friski napisał: Tylko czy aby zamontowane na - 2... Hmmm... Klin zabity... Od znaku centrum na narcie? Jest na All Mountain. Ale na razie chyba tak lepiej 😉 Edytowane 14 Luty 2018 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 4 minuty temu, artix napisał: Hmmm... Klin zabity... Jak to sprawdzić? Od znaku centrum na narcie? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Sprzęt dotarł po 4 dniach z Itali więc można się pochwalić [emoji6] Jestem oficjalnie uzbrojony na WZF na Pilsku [emoji123][emoji123][emoji123] Do zobaczenia! Przydadzą się, codziennie w dolinach przybywa 2-5cm. W górach pewnie więcej. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 10 godzin temu, artix napisał: Jest na All Mountain. Ale na razie chyba tak lepiej 😉 Gratuluję Artur,piękny leciutki sprzęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Artur, gratulacje! Piękny sprzęt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 @artix piękne sztachety Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 To bardzo dobra wiadomość że młodzież dochodzi do siebie... Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) Weekend zaczynamy razem z Paulą jutro na Czantorii w Ustroniu. Planujemy przyjechać ok godziny 12:00. Ktoś chętny na wspólne narty? @marcinn ? Edytowane 15 Luty 2018 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 8 minut temu, marboru napisał: Weekend zaczynamy razem z Paulą jutro na Czantorii w Ustroniu. Planujemy przyjechać ok godziny 12:00. Ktoś chętny na wspólne narty? @marcinn ? W pracy pewnie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 2 godziny temu, marboru napisał: Weekend zaczynamy razem z Paulą jutro na Czantorii w Ustroniu. Planujemy przyjechać ok godziny 12:00. Ktoś chętny na wspólne narty? @marcinn ? Mariusz będę jutro z samego rana z moimi smykami na Skolnity , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 A na Pilsku w sobote Gdzie parkujemy ? Jakis czas zbiorki czy jak kazdy dojedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi