keisyzrk Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 8 minut temu, artix napisał: Pilsko kusi najbardziej😎 Na Pilsko, kiedy jest warun i pogoda, mogę iść nawet piechotą - a blisko nie mam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Dnia 2.02.2018 o 21:40, artix napisał: W kooperacji z Marboru 😉 chcemy ogłosić braci forumowej (nie znam rodzaju żeńskiego "braci" 😂) iż będziemy w Szczyrku 16-17 luty. Zapraszamy wszystkich chętnych do dołączenia do wspólnego nartowania. Chciałbym aby zeszłoroczny sukces został co najmniej powtórzony. 🍺🍺🍺 Paru weteranów jak Góral czy Johnny już zadeklarowali obecność 👍 Zatem do zobaczenia wkrótce ⛷⛷⛷ Cześć A czy trzeba jeździć na nartach, czy można tylko na browary? Pozdro 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć A czy trzeba jeździć na nartach, czy można tylko na browary? Pozdro Oczywiście wspólny browar jest w planie, zapraszamy 👍 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 37 minut temu, keisyzrk napisał: Na Pilsko, kiedy jest warun i pogoda, mogę iść nawet piechotą - a blisko nie mam Czyli Pilsko idziemy piechotą Ty z Gliwic ja z Cieszyna i w połowie drogi (Bielsko) będziemy podążać razem 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, artix napisał: Oczywiście wspólny browar jest w planie, zapraszamy 👍 Cześć Istnieje pewna szansa, że będę w wymienionym terminie w okolicy. Jeźdżenie na nartach odpada ale browary chętnie. Będę śledził temat a jakby co to Pilsko! Pozdrowienia Edytowane 7 Luty 2018 przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 1 godzinę temu, marcinn napisał: Czyli Pilsko idziemy piechotą Ty z Gliwic ja z Cieszyna i w połowie drogi (Bielsko) będziemy podążać razem Hmmm....jeśli się uda to może i ja dołączę do tego pochodu za Skoczowem Jak dojdzie jeszcze parę osób z okolicy to nie wiem czy nie powinniśmy gdzieś tego zgłosić oficjalnie 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 Dajcie znać gdzie będziecie w sobotę 17. Dołączymy i POMOŻEMY :))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 11 godzin temu, miraz napisał: Dajcie znać gdzie będziecie w sobotę 17. Dołączymy i POMOŻEMY :))) Milo slyszec. Do dobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 jeśli będzie to Pilsko, postaram się choć na chwilę dołączyć, ale nic nie obiecuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Niestety 17 jadę w jedynie słusznym kierunku...[emoji21]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 53 minuty temu, mifilim napisał: Niestety 17 jadę w jedynie słusznym kierunku... Byś się wstydziłkosztem SCzYRKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Byś się wstydził[emoji5]kosztem SCzYRKU[emoji33] Przepraszam...[emoji22]PS A nie Pilska? [emoji44]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 1 minutę temu, mifilim napisał: PS A nie Pilska? Myślisz że moneta zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 3 godziny temu, mamad napisał: To jak 17 na Pilsku?? Kielbaska i piwko na Szczawinach?? Zapowiada się fajna jazda ze świeżym śniegiem. Wygląda na to że raczej Pilsko. To chyba najlepsza miejscówka. Jak uważacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Pewne jest że ja w sobotę będę na Pilsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 2 minuty temu, marcinn napisał: Pewne jest że ja w sobotę będę na Pilsku. Ja też, idziemy z Marcinem piechotą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Więc Pilsko. O której i gdzie się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 2 godziny temu, artix napisał: Więc Pilsko. O której i gdzie się spotykamy? Ja się dostosuję, ale mogę też pierwszy coś zaproponować - 10 na Miziowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 W piatek przyjade do Polski, bede jechal z Olkusza rano. Bede sie staral byc jak najwczeniej ale chcialbym sie tez wyspac. Wszystko zalezy kiedy dojade wieczorem. O ktorej otwieraja Pilsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 o 8:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 1 minutę temu, mamad napisał: Myślę że Miziowa odpada bo niektórzy pisali że beda bez nart Jeśli @Mitek potwierdzi, że będzie to zmienimy na Szczawiny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 6 godzin temu, artix napisał: O ktorej otwieraja Pilsko ? Artur, źle zadane pytanie. Prawidłowe - o której otwierają piwsko? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Cześć Mietkiem Się nie przejmujcie tym bardziej, że nie wiem czy dotrze. Poza tym ja napisałem, że nie mogę jeździć ale podjechać raz i zjechać to radę dam. Ze swoje strony wiem na pewno, że będę między 7-11 03 na Czarnym Groniu większą ekipą. Serdeczne pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: Artur, źle zadane pytanie. Prawidłowe - o której otwierają piwsko? I jak, nie dasz rady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Cytat Myślę że Miziowa odpada bo niektórzy pisali że beda bez nart Jak ktoś jest bez nart to wycieczka na Mizową jest bardzo fajną opcją. W zależności od kondycji to raptem 30-60min. W schronisku na górze fajny klimat i dobre jedzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi