mysiauek Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 9 hours ago, gregor_g4 said: 2 lata ponad noszę płytkę w obojczyku, nic nie wychodzi. Ja się nie znam. Mówię co powiedział lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 12 godzin temu, artix napisał: Klient już jest i jeszcze długo nie jesteśmy w stanie rozładować feryjnego oblężenia Klient juz jest, ale tylko podczas ferii. No może jeszcze w weekendy. Teraz dopiero zaczyna się jazda w Polsce. Ferie skończyły się, ceny w dół, nawet free ski niektórzy oferują. Oby zima trzymała jak najdłużej. Ps. Jutro Baltow za pół ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Artixie co to za pomysł z tymi szelkami...?? Zostaw to bo opóźnisz normalną jazdę o sezon albo dwa. Pozdrowienia Pogadamy jak wrócę. Jestem w trasie. Muszę coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 (edytowane) Filmik zmontowany na szybko. Nie wszystko wyszło, ale też komp odmówił posłuszeństwa... Edytowane 26 Luty 2018 przez johnny_narciarz 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 aż się łezka w oku zakręciła ...... Chyba chcemy powtórki jeszcze w tym sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 @johnny_narciarz i znów niewiele zabrakło i by wypadek Pauli sfilmować, był tuż po ostatnich kadrach. Maciek dzięki za ten krótki klip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 8 godzin temu, bolec napisał: aż się łezka w oku zakręciła ...... Chyba chcemy powtórki jeszcze w tym sezonie Ja też! Może w Szwajcarii? Tylko żona mi niedomaga (kręgosłup) i się martwię... nie wiem co robić, stąd moje wahania... 1 godzinę temu, marboru napisał: @johnny_narciarz i znów niewiele zabrakło i by wypadek Pauli sfilmować, był tuż po ostatnich kadrach. Maciek dzięki za ten krótki klip Może dobrze, że nie sfilmowałem. Zazwyczaj jechałem ostatni, żeby właśnie jak najwięcej Was było, ale tym razem byłem niecierpliwy... Ostatni kadr to "tuż przed tragedią"... Z resztą ta zima stoi pod znakiem "oszukać przeznaczenie"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 @johnny_narciarz - bardzo fajny filmik, widać, ze sie dobrze bawiliście, mimo przykrego zakończenia przez Paulę. Mnie sie jeszcze spodobały Twoje kijki narciarskie, które bardzo ładnie komponują sie z kolorem kurtki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Grzyby w realu zakończyło się jak na filmie, moja gleba była by ostatnia na tym WZF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 48 minut temu, wojgoc napisał: @johnny_narciarz - bardzo fajny filmik, widać, ze sie dobrze bawiliście, mimo przykrego zakończenia przez Paulę. Mnie sie jeszcze spodobały Twoje kijki narciarskie, które bardzo ładnie komponują sie z kolorem kurtki Zabawa w sumie bardzo udana, tylko zakończenie mniej fajne... A kijki to w prezencie dostałem i mi bardzo "leżą". 6 minut temu, artix napisał: Grzyby w realu zakończyło się jak na filmie, moja gleba była by ostatnia na tym WZF Gdyby tego slalomu nie zdemontowali, to może by nie było obu gleb... A tak na to czekaliśmy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Miły dla oka filmik @johnny_narciarz Spotkaliście się Wszyscy pojeździć na nartach, w pięknym miejscu i żeby dobrze się bawić we wspólnym towarzystwie.Piękna sprawa minuta 2.42 filmu. Kimże jest ten narciarz,który tak pięknie śmiga w rytm muzyczki?Bardzo ładnie się to zgrało @marboru pozdrowienia i uściski dla Pauli...tylko te uściski delikatnie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 15 minut temu, Annaa napisał: minuta 2.42 filmu. Kimże jest ten narciarz,który tak pięknie śmiga w rytm muzyczki?Bardzo ładnie się to zgrało Dzięki! To @Piotr_67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Na pamiątkę WZF @JC umieścił na portalu galerię zdjęć z naszego spotkania http://www.skionline.pl/stacje/zdjecia,osrodek-narciarski-pilsko-w-korbielowie-luty-2018,1393,foto,13.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Dnia 21.02.2018 o 23:36, Annaa napisał: Super zbliżenie na Diablak. Czy komuś to zbliżenie kojarzy się z inną piękną Polską Górą? Zwycięzca dostanie jajo wielkanocne Dnia 22.02.2018 o 00:06, Annaa napisał: Bingo... poproszę adres na PW.. jajo dotrze Witam serdecznie Dziś dotarło Jajo Wielkanocne. Jest śliczne I już zawisło w centralnym miejscu Drzewka Wielkanocnego stworzonego przez moją Żonkę Dziękuję i pozdrawiam Życzenia Zdrowych Radosnych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie i @marionen i .. pozostałych forumowiczów KrisRR 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 15 godzin temu, KrisRR napisał: Witam serdecznie Dziś dotarło Jajo Wielkanocne. Jest śliczne I już zawisło w centralnym miejscu Drzewka Wielkanocnego stworzonego przez moją Żonkę Dziękuję i pozdrawiam Życzenia Zdrowych Radosnych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie i @marionen i .. pozostałych forumowiczów KrisRR Bardzo,bardzo mi miło. Robiąc tę decu pisankę,czułam,że Twoja żona ma artystyczną duszę Pozdrawiam i Wesołych Świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi