artix Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Wysłałem. Nie jestem przeciwnikiem orczyków. Czasem chętnie korzystam aby pojeździć spokojnie bez tłoku na trasach, a gdy się zmęcze, wracam na krzesła i gondole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Wypełniłem ankietę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lomax Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Wypełniłem Lubię orczyki, zawsze lubiłem i jeśli tylko w danej sytuacji pozwolą mi szybciej dotrzeć z powrotem na górę, to wybiorę orczyk.... no ale czasem też fajnie jest podgrzać sobie cztery litery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lomax Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 (edytowane) Tak przy okazji...: fragment kolejki do orczyka na Małe Skrzyczne: Edytowane 5 Luty 2018 przez lomax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 7 godzin temu, lomax napisał: Tak przy okazji...: fragment kolejki do orczyka na Małe Skrzyczne Porównanie z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 2 godziny temu, leitner napisał: Porównanie z wczoraj Ogonek do orczyka na M.Skrzyczne wynika z tego, że z Czyrnej i Soliska wysiada co kilkadziesiąt sekund 16 (10+6) osób (max.). Załóżmy, że połowa chce wyjechać na M. Skrzyczne i mamy kolejkę do orczyka na kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Dnia 2.02.2018 o 09:49, Piotr_67 napisał: Często wybieram orczyki. Nawet teraz w Austrii klepałem w Kuehtai orczyk przy dwóch czarnych trasach. Przez to, że trasy te obsługiwał tylko on to trasy po 15.00 były jak nowe . To samo było w Solden na lodowczyku Tiefenbach. Jedną potężną trasę obsługuje tam gondola i na trasie tej jest "czarno". Obok jest piękna trasa obsługiwana tylko przez orczyk i jest pusta. Dokładnie. Ja też tak robię! Radość z nowej trasy w środku dnia jest bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Ankieta wypełniona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Zachęcam tych, którzy jeszcze tego nie zrobili, do wypełnienia ankiety orczykowej. Liczy się każdy głos https://docs.google.com/forms/d/1RZI7bqAd5Da4sDs0wtqI8c70SWWyT6TVywI406HUUVc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Wyniki ankiety W ciągu 5 miesięcy od grudnia do końca kwietnia w ankiecie wzięło udział aż 550 osób! Jeszcze raz dzięki wszystkim Ankieta została przeprowadzona w formie CAWI, CAPI i PAPI. Większość osób odpowiedziała drogą internetową, część w formie papierowej a reszta była wprost pytana na stoku. Dane statystyczne: - odpowiedzi udzieliło 84% mężczyzn i 16% kobiet wiek ankietowanych: <18 lat 2,4% 18-26 lat 18,5% 27-35 lat 24,4% 36-45 lat 31,5% 46-60 lat 20,2% 60< lat 3,1% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi