leitner Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 W grudniu utworzyliśmy Ankietę narciarsko-wyciągową. Jako Stowarzyszenie chcemy się dowiedzieć, jak narciarze postrzegają orczyki oraz historię narciarstwa. Zachęcam wszystkich do wypełnienia ankiety - zajmuje to tylko chwilę https://docs.google.com/forms/d/1RZI7bqAd5Da4sDs0wtqI8c70SWWyT6TVywI406HUUVc/viewform?edit_requested=true 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 wypełnione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Wypelnione, stop orczykom:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Zrobione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Zrobione @leitner Marcin Pozdrawiam. PS. W sobotę rano gdzieś jadę na nizinne stoki - gdybyś miał ochotę, to daj znać przez massangera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 1 minutę temu, marboru napisał: PS. W sobotę rano gdzieś jadę na nizinne stoki - gdybyś miał ochotę, to daj znać przez massangera. Niestety nie mogę Na razie walczę, żeby mnie ze studiów nie wyrzucili, bo jestem prawie na krawędzi... W marcu powinno być w końcu luźniej (jeśli wszystko pójdzie po myśli). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Wypełnione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 1 godzinę temu, leitner napisał: narciarze postrzegają orczyki wypelnione - orczyki na zlom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Done 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Wysłane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Daj znać jakie będą wyniki. Jak tylko jedna osoba wybierze orczyk od stania w kolejce do kanapy, to jestem ja ;-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 36 minut temu, Zbylo napisał: Daj znać jakie będą wyniki. Jak tylko jedna osoba wybierze orczyk od stania w kolejce do kanapy, to jestem ja ;-) Na koniec sezonu dam znać. Póki co ponad 80% osób wybrało orczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Wysłane:)Wysłane przy użyciu palca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 6 godzin temu, leitner napisał: ... Póki co ponad 80% osób wybrało orczyk I słusznie, choć tak naprawdę nie ma znaczenia czym do góry, tylko jak na dół. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 7 godzin temu, leitner napisał: Póki co ponad 80% osób wybrało orczyk chcieli Tobie zrobić przyjemność dla odmiany proponuję pojechać do Białki i policzyć narciarzy stojących do kanap i do orczyka na tej samej górce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 1 godzinę temu, Jeeb napisał: chcieli Tobie zrobić przyjemność dla odmiany proponuję pojechać do Białki i policzyć narciarzy stojących do kanap i do orczyka na tej samej górce W Białce będę pytał się ludzi na krzesełkach (tak zresztą robiłem w COS i SON). Domyślam się odpowiedzi, ale trudno - chcę, żeby odpowiedzi było jak najwięcej. Na tym mi przede wszystkim zależy. Jak się okaże, że tylko 20% ma sentyment do orczyków i lubi na nich jeździć, to dobrze. Ważne, żeby wyniki były w miarę obiektywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 9 minut temu, leitner napisał: Ważne, żeby wyniki były w miarę obiektywne. To warto tutaj zastosować jakąś konsekwentną statystyczną metodę badań po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 wypełnione ale pytania były tendencyjne, poza tym uważam że orczyki powinny być ustawowo wymienione na krzesła PS. nienawidzę gondolek a szczególnie autobusów linowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Marcin - poszło. Powiększyłem grono orczykowców ale z uzasadnieniem. Często wybieram orczyki. Nawet teraz w Austrii klepałem w Kuehtai orczyk przy dwóch czarnych trasach. Przez to, że trasy te obsługiwał tylko on to trasy po 15.00 były jak nowe . To samo było w Solden na lodowczyku Tiefenbach. Jedną potężną trasę obsługuje tam gondola i na trasie tej jest "czarno". Obok jest piękna trasa obsługiwana tylko przez orczyk i jest pusta. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 11 godzin temu, ewangelizator napisał: wypełnione ale pytania były tendencyjne, poza tym uważam że orczyki powinny być ustawowo wymienione na krzesła Wszystko ma swoje plusy i minusy. Są miejsca, w których potrzebne są krzesła, ale są też stoki, które bez orczyka/talerzyka nie będą funkcjonować 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 22 godziny temu, Zbylo napisał: Daj znać jakie będą wyniki. Jak tylko jedna osoba wybierze orczyk od stania w kolejce do kanapy, to jestem ja ;-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 I ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 4 godziny temu, leitner napisał: Wszystko ma swoje plusy i minusy. Są miejsca, w których potrzebne są krzesła, ale są też stoki, które bez orczyka/talerzyka nie będą funkcjonować Jasne jasne, chocby lodowce, generalnie takie podejście z wiekiem przychodzi, 10 lat temu napisalbym inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi