marcinn Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Witam Pozdrawiamy rodzinnie z Söll Pogoda słoneczna ,z rana raczej pustki potem zdecydowanie więcej osób Śniegu wystarczająco, przygotowanie tras bez zarzutu 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Poproszę o wiećej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: Poproszę o wiećej informacji Ja byłem parę lat temu w SkiWelt przez tydzień i zapamiętałem przede wszystkim olbrzymią ilość tras. Jeździliśmy i jeździliśmy i końca nie było... jak patrzę na zdjęcia @marcinn to niby te miejsca już jakby widziałem, ale gdybym miał przypomnieć sobie konkretnie gdzie co i jak i jakie tam były trasy, to już nie bardzo. Generalnie ośrodek naprawdę fajny, choć wioski raczej mało rozrywkowe. My mieszkaliśmy w Hopfgarten zaraz koło gondoli. Ahha - no i nie polecam na końcówkę sezonu, bo wysokości nie są imponujące i na trasach lubi zrobić się ciapa. Styczeń i luty są pewnie zwykle bezpieczne, choć przy obecnych warunkach pogodowych, to nigdy nic nie wiadomo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 4 godziny temu, marcinn napisał: Witam Pozdrawiamy rodzinnie z Söll Czyli jednak nie pracujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 11 minut temu, mifilim napisał: Czyli jednak nie pracujesz Przecież ferie ma 😅😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 23 minuty temu, mifilim napisał: Czyli jednak nie pracujesz jak rodzinnie to pewnie wziął urlop....wypoczynkowy lub bezplatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Dla sfrustrowanych i nie sfrustrowanych życiem jeszcze kilka fotek Jutro zmiana pogody na śnieżno mroźną 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 6 godzin temu, marcinn napisał: Witam Pozdrawiamy rodzinnie z Söll no przecież miałeś jechać na narty w zupełnie innym kierunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) 4 minuty temu, aklim napisał: no przecież miałeś jechać na narty w zupełnie innym kierunku ? Wiem,wiem,co się odwlecze to nie uciecze Tutaj jesteśmy na szybkim wyjeździe za namową małżonki Ps.Kiedy wyjeżdżacie do Macedonia to może dołożę troszkę chłopakom roboty i pojadę z Wami Edytowane 31 Styczeń 2018 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) Macedonia 08-13 luty . Niestety miejsc już brak . Chyba , że masz swój transport , to mogę popytać . Edytowane 31 Styczeń 2018 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Dzięki za fajną relację. SkiWelt biorę pod uwagę, może na przyszły rok, albo kiedyś. Ludzi dużo na trasach, czy również w kolejkach do wyciągów? Jak to wygląda w Söll na nocnym jeżdżeniu, byliście? Warto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Hej na nocnym jeżdżeniu nie byliśmy Jak wszędzie kto rano wstaje,to dobre 2 godzinki jeździ po pustych stokach Potem,jeszcze w okresie ferii sporo osób ale raczej bez kolejek,duży obszar do jeżdżenia Każdy znajdzie coś dla siebie Jedyny minus to wysokość ośrrodka—ów Raczej planuj styczeń,luty ,wtedy można mieć jaką kolwiek pewność co do warunków śniegowych 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) Przed chwilą, marcinn napisał: Dla sfrustrowanych i nie sfrustrowanych życiem jeszcze kilka fotek Przed chwilą, mifilim napisał: Czyli jednak nie pracujesz Ma ludzi do roboty. Jako Prezes kieruje i się odstresowuje przez około 100 dni w roku na nartach. Mo do tego prawo,ale trocha to wkurzo. Edytowane 31 Styczeń 2018 przez janek57 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 5 godzin temu, aklim napisał: Macedonia 08-13 luty . Niestety miejsc już brak . Kierunek PN Mavrovo?Korab? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Annaa napisał: Kierunek PN Mavrovo?Korab? Ja bym obstawiał Sar Planina, Baba, Jakupica. @aklim zdradź rąbka... Edytowane 1 Luty 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 a winner is ........ Annaa bazą będzie Mavrovo , a gdzie nas dalej poniesie okaże się na miejscu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 10 godzin temu, janek57 napisał: Jako Prezes Małe sprostowanie🤔 prezes jest tylko jeden i nie jest nim Marcin😅😉😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 8 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Małe sprostowanie🤔 prezes jest tylko jeden i nie jest nim Marcin😅😉😛 i na 100% ten prezes nie spędzil nawet 1 dnia na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 4 godziny temu, aklim napisał: a winner is ........ Annaa bazą będzie Mavrovo , a gdzie nas dalej poniesie okaże się na miejscu . No to jak Mavrovo, to prosi się o wejście na Korab, czytałem relacje skiturowe. Mieliśmy plan na lato, Korab miał być głównym celem. Rozplanowane było prawie wszystko, miało być super tylko sam wyjazd nie wyszedł niestety. Kiedyś tam w końcu będziemy. Fajne też okolice stacji narciarskiej Lazarevski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 W sumie to dobrze że zamieniłeś Kurzętnik na Ski Welt. Warunki u nas do jazdy kiepskie. A ja mam zapalenie oskrzeli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 5 minut temu, lokiec3 napisał: W sumie to dobrze że zamieniłeś Kurzętnik na Ski Welt. Warunki u nas do jazdy kiepskie. A ja mam zapalenie oskrzeli. Pozdrawiam. Nic nie zmieniłem... Od niedzieli jestem z musu w Olsztynie Wygospodaruje ze 2 godzinki coby zobaczyć tą Waszą kurzą górę Kuruj się.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 21 godzin temu, aklim napisał: Macedonia 08-13 luty . Niestety miejsc już brak . Kurna, żadnych całosezonówek! Trza wreszcie uzupełnić sprzęt! Zazdraszczam i niecierpliwie czekam na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Wczoraj relacji nie było bo i waruni pogodowe miejscami średnie Przyjemności z jazdy też średnia jak błędnik szaleje Dziś zdecydowanie lepiej 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Jeśli zdjęcie jest z dzisiaj to co sie musiało dziać wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 13 minut temu, wojgoc napisał: Jeśli zdjęcie jest z dzisiaj to co sie musiało dziać wczoraj Zdjęcie z wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi