marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 (edytowane) Robimy piękna turę w Tatrach Zachodnich Pogoda bomba Pozdrawiamy brać. Edytowane 27 Styczeń 2018 przez marcinn 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 W oddali Kasprowy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 My ciśnieniu na Wołowiec Bez charszli nie dało radę 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 A później 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Skłamie że się nie zjebał.... Ale szczęśliwie zje..... A na koniec jazda w źlebie wynagradza wszystkie trudy 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 A mogłem się z wami zabrać... Super relacja i widoczki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Marcinie , jak na Twoją pierwszą tatrzańską turę , to , jak to się mówi , dałeś radę , na dodatek podchodząc w zblokowanych butach - ale to już chyba Twoja specjalność 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Andrzej i Ty brutusie po raz drugi puścileś mnie w maliny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 (edytowane) To jeszcze ja dorzucę kilka zdjęć z mojego telefonu Edytowane 28 Styczeń 2018 przez aklim 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Pięknie Andrzej To ja dorzucę ostatnie osobiste zdjęcie Chyba będę musiał skontaktować się z Rafałem w sprawie plastrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 6 minut temu, marcinn napisał: Chyba będę musiał skontaktować się z Rafałem w sprawie plastrów Fakt , jest on wybitnym specjalistą w tej dziedzinie , chociaż w takich miejscach to jeszcze obtarć nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Cóż,mam nadzieję że to przez zapięte buty przy podejściu Dam im drugą szansę ,bo fajnie mi się w nich zapie.....,i nic nie czułem co by było nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 44 minuty temu, marcinn napisał: Pięknie Andrzej To ja dorzucę ostatnie osobiste zdjęcie Chyba będę musiał skontaktować się z Rafałem w sprawie plastrów W życiu nie kupię sobie kapci Salomona!!! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi