marcinex28 Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Witam, czy wjazd na Slowacje z nartami w bagazniku jest legalny? Sa za to jakies kary jak w austrii? I jakie sa inne jeszcze zasady ktore trzeba przestrzegac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Z tego co wiem to zarówno w Austrii jak i na Słowacji nie jest to problemem. Istotne jest to że mają być zabezpieczone to znaczy najlepiej mieć je w pokrowcu. Byłem tak w Austrii (obyło się bez kontroli) i wielokrotnie na Słowacji (tam miałem raz kontrolę ale nikt się do nart nie doczepił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Ogólna zasada: narty w samochodzie mają być przymocowane. http://www.skionline.pl/stacje/narty-w-samochodzie-przepisy-na-austriackich-drogach,newsy,5680.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi