Justyna Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Dzień dobry, Chętnie dołączę do grupy lub szukam drugiej koleżanki na wyjazd na narty. Termin wyjazdu od 9 lutego a powrót nie później niż 3/4 marzec (3 opcje tygodniowe do wyboru). Jestem wesoła, komunikatywna i nie mam trudności interpersonalnych :-), Wiek - 39 lat. Śląsk. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anian Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Hej, szukasz.w.dalszym.ciagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rena Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 cześć, ja planuję narty na luźno 17-24.02. w Austrii; też jestem ze Śląska - masz już coś klepnięte? proszę o info na rsze@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Dnia 2.02.2018 o 15:53, Rena napisał: cześć, ja planuję narty na luźno 17-24.02. w Austrii; też jestem ze Śląska - masz już coś klepnięte? proszę o info na rsze@o2.pl Mam już wyjazd zaklepany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 (edytowane) Dnia 1.02.2018 o 23:57, Anian napisał: Hej, szukasz.w.dalszym.ciagu? Nie szukam, wyjazd zaklepany. Pozdrawiam Edytowane 13 Luty 2018 przez Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi