marboru Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 (edytowane) "Song For The Nomad"... nie trzeba tłumaczyć tytułu. Kirgistan z całym jego pięknem łącznie z nartami w tle. Dawno nie widziałem tak dobrego klipu i tak dobrze zrobionego - artystyczny majstersztyk. Nie ma jak produkcje z serii The Shadow Campaign od DPS - coś niesamowitego. Polecam: Edytowane 14 Styczeń 2018 przez marboru 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Uwielbiam filmiki tej serii Każdy klip, to pewna historia Tu? Świetne ujęcia: Na tym rozbawił mnie początek ...a jak komuś mało, to jeszcze jeden Mam nadzieję, że to był fajny seans ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi