johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Rzadko biorę udział w takich konkursach, a jeszcze rzadziej prosze o pomoc. Tym razem jest blisko i mogę wygrać jednodniowy wiślański skipass. Może wspomożecie? Trzeba oddać głos na film lub zdjęcie. Ja puściłem filmik : http://wygrajskipass.pl/app/?app_data=pokaz%2Fid-229#pokaz/id-229 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Poszło, powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Done Pozdrawiam Edytowane 10 Styczeń 2018 przez bolec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejK Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Mój skromny głos również "poszedł". Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Czy dzisiaj to już nie działa, wyświetla mi się, że nastąpił błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 36 minut temu, marionen napisał: Czy dzisiaj to już nie działa, wyświetla mi się, że nastąpił błąd. Ta tura trwała do północy. Teraz rozpoczęła się następna. Co 2 dni ktoś, kto zdobędzie najwięcej głosów, wygrywa skipass. Dostałem największą liczbę głosów w tej turze, ale jeszcze nie wiem czy coś dostanę... Ale już bardzo dziękuję wszystkim, którzy mnie wsparli i również tym, którzy chcieli to zrobić! Wielki dzięks! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Gratulacje, super film. Cytat Zwycięzca naszego konkursu #wygrajskipass idealnie pokazał na swoim filmie jak można połączyć zimowe szaleństwo z wiosenną świeżością ☀️ Gratulujemy Panie Macieju! Plażowa Osada 2017 Nowa Osada wiosną, czyli piękne słońce i znakomite warunki narciarskie! Jak oni to robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi