moruniek Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 19 minut temu, andy-w napisał: Dzisiaj okazało się, że moja sezonówka miała jakby podwójną blokadę. Najpierw zdjęli blokadę z powodu czerwonej kurtki jaką miałem na skiturach i że niby odbił się za mnie ktoś inny. Zdjęli tą blokadę bez problemu, ale dalej na bramce był błąd kodowania. Dali mi nową kartę i przepisali uprawnienia z mojej dotychczasowej sezonówki. W Szczyrku dzisiaj działała, mam nadzieję, ze w sobotę na Chopoku też będzie. Po prostu wyjeździłeś limit kilometrów w tym sezonie 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 (edytowane) W dniu 27.02.2020 o 13:44, andy-w napisał: Zdjęli tą blokadę bez problemu, ale dalej na bramce był błąd kodowania. Dali mi nową kartę i przepisali uprawnienia z mojej dotychczasowej sezonówki. W Szczyrku dzisiaj działała, mam nadzieję, ze w sobotę na Chopoku też będzie. 3 godziny temu, andy-w napisał: Znowu mi przysłali takie cóś. Ciekawe czy chodzi o tą nową co mi wczoraj wyrobili w Szczyrku czy nadal o tą starą co jet obecnie "martwa". Jutro Chopok, potrafią ciśnienie człowiekowi podnieść. Edit: dzwoniłem na infolinię i pani twierdzi, ze raczej chodzi o tą pierwszą sezonówkę. Wczoraj wyrobiona powinna działać. Jutro zobaczymy. Twoja Sezonówka obecnie nie działa Andrzej, przyjdź do naszego Centrum Informacji, a my Twoją Sezonówkę naprawimy Niestety błąd techniczny w naszym systemie sprawił, że niektóre Sezonówki, w tym także ta Twoja, przestały działać na bramkach. Jeśli chcesz iść na narty przed 1.3.2020 nie chodź od razu do bramki, tylko odwiedź najpierw jedno z naszych Punktów Obsługi Klienta / Centrum Informacji, gdzie nasi pracownicy szybko naprawią Twój karnet. RADA Przyjdź do Centrum Informacji jeszcze dzisiaj, a rano możesz od razu szusować. Centrum Informacji Biela púť będzie otwarte aż do 20:00. Centra Informacji i godziny otwarcia Jasna Północ Lúčky | 08:00 - 16:30 Záhradky | 08:00 - 16:30 Biela Púť | 08:00 - 16:30 & 17:30 - 20:00 Szczyrk Szczyrk Gondola | 08:00 - 16:30 Szczyrk Solisko | 08:00 - 16:30 Jeśli już to zrobiłeś, możesz zignorować tę wiadomość. Dziękujemy. Zespół programu Gopass. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. 3 godziny temu, Greg napisał: Też dostałem takie info - ale do jednej karty, a ostatnio wymieniałem dwie - podobno na stałe Daj znać, czy nowe ruszyły na Chopoku..... 2 godziny temu, moruniek napisał: Też to właśnie dostałem i SMS-a do kompletu. Do wszystkich 4 kart. Moja oryginalna karta dalej działa, dzisiaj w BSA. Powtórnego komunikatu nie dostałem. Za to dostałem takie zaproszenie Przyjedź na Słowację! Surfing, po doznania narciarskie nie musisz jechać daleko. W ośrodkach narciarskich na Słowacji ciągle mamy fantastyczne warunki narciarskie. Pospiesz się.. @andy-w ma jutro misję specjalną na Chopoku Daj znać. Edytowane 28 Luty 2020 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 Z lektury tu obecnych postów dostrzegam delikatny odór nękania. Powód. Zapłaciłeś w € to szusuj u nas nie chcemy dzielić się z "obcymi" ośrodkami, spółkami czy co tam jeszcze w tym związku istnieje, kasą za twoje jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 Dostałem dziś wiadomość - dotyczy wszystkich 4 kart. Pytanie zatem czy będą one działać, czy też działać jednak będą karty które mi przekodowali na nowe. Twoja Sezonówka już działa! Krzysztof, dziękujemy za wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 11 minutes ago, moruniek said: Dostałem dziś wiadomość - dotyczy wszystkich 4 kart. Pytanie zatem czy będą one działać, czy też działać jednak będą karty które mi przekodowali na nowe. Twoja Sezonówka już działa! Krzysztof, dziękujemy za wyrozumiałość Mam wrażenie, że dotyczy to kart starych. Ale skoro je deaktywowali to pewnie nowe będą nadal działać. A wybierasz się jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 27 minut temu, andy-w napisał: Mam wrażenie, że dotyczy to kart starych. Ale skoro je deaktywowali to pewnie nowe będą nadal działać. A wybierasz się jeszcze ? Pewnie jeszcze przyjadę. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 23 minutes ago, moruniek said: Pewnie jeszcze przyjadę. Dam znać. Stacje zaczynają ogłaszać oficjalne zakończenia sezonu, oby przyszły weekend nie był ostatnim w SMR. Za 2 tygodnie jest zdaje się zjazd rowerami na jednej z tras i może być już po sezonie narciarskim. Dzisiaj w Szczyrku było pusto z informacji od Rafała instruktora. Zapewne ogólna sytuacja w PL i całej Europie się do tego przyczyniła 😔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 8 minut temu, andy-w napisał: Stacje zaczynają ogłaszać oficjalne zakończenia sezonu, katastrofa - o czym będziecie pisać na forum ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 10 minut temu, Jeeb napisał: katastrofa - o czym będziecie pisać na forum ? O rowerach w sCyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 12 minut temu, Jeeb napisał: - o czym będziecie pisać na forum ? Ja o Pilsku, Rysiance, Okolicach Magurek, Plesie, Łomnicy, Oravie i o bieganiu w Bieszczadach etc. Pozdrawiam Serdecznie mirekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matifcb Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 witam mialem jechac wlasnie 20.03 na narty tam sie uczyc jezdzic z narzeczona... pogoda ma byc ale wlasnie temperatura mnie niepokoi. Czy tam bedzie snieg 20 marca.. nie chce jechac 6h na Slowacje na Chopok bo chodzi o jezdzenie na niebieskich trasach byle dlugich i Szczyrk z 9 trasami otwartymi idealnie sie zapowiadal a tu taki klops. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi